Hej och välkommen till oss på Cygni i Östersund! Kontoret i Östersund startade i oktober 2017, givetsvis med Cygnis vision om att skapa den bästa arbetsplatsen för en systemutvecklare som trivs i konsultrollen. Vår konsultchef i Östersund, Rebecca Wallentin, arbetar tillsammans med regionchef Sofie Johansson (med bas i Luleå) för att skapa Sveriges bästa arbetsplats för en IT-konsult.

Vilka är vi?

Här hos oss har vi grymt duktiga fullstackutvecklare (Java, .net, Go, Javascript, Angular, React, iOS, Android mm), UX-designers och projektledare.

Vi gillar att hänga, och att hitta på saker tillsammans, som att vandra, gå på topptur, spela brädspel, klättra eller ta en AW.

Vi har ett mysigt kontor centralt i Östersund, som är en del av Gomorron Östersunds community.

Jobba varifrån du vill

Flera av våra kunder har inte något kontor här i Jämtland, vilket gör att vi då arbetar remote. Några väljer att sitta hemma, och andra på kontoret. Eller lite av varje, det gör man som man vill! Ibland reser konsulterna till kunden för att få träffa teamet IRL.

För mig är Cygni en perfekt blandning av ett bolag med globala muskler men med lokalt fokus och anknytning med avseende på de 8 kontor vi har runt om i Sverige och Danmark. Jag vill även lyfta Cygnis kultur som jag tycker är utmärkande och främjar välmående och trivsel, vilket är betydande i att känna att det är roligt att gå till jobbet!
- Rebecca Wallentin, Konsultchef

Läs Rebeccas intervju!

Cygni som arbetsgivare

Det är viktigt att livspusslet går ihop. Hos oss har du fast månadslön och vi månar om dina arbetstider. De få gånger arbetet kräver mer än 40 timmar har vi betald övertid. Vi erbjuder också ett riktigt vasst förmånspaket. Vad sägs om utfyllnad vid både föräldraledighet och VAB? Sjukförsäkring och sjukvårdsförsäkring ingår också i anställningen! Sen har vi naturligtvis de vanliga förmånerna också: friskvård, tjänstepension, förmånscykel och förmånsbil.

Vi växer!

Vi är ett gäng på 12 goa kollegor i Östersund och vi vill gärna bli ännu fler. Vårt mål är att en nyanställd ska känna det som att de fått drömjobbet. Som vår kollega Aile beskrev i det här inlägget.

Sugen på att söka jobb hos oss? Här hittar du vilka tjänster vi har ute. Hoppas att vi hörs!


Rebecca Wallentin, Konsultchef

Sofie Johansson, Regionchef

Möt några av våra konsulter

Visa fler konsulter

Márton Szűcs - Konsult i Östersund

Systemutvecklaren Márton Szűcs arbetar på Östersundkontoret. Márton beskriver sin resa till att bli konsult.

Linnea Johansson – Konsult i Östersund

Efter att ha bott i 25 år i Göteborg kände Linnea att det var dags för en lite mer naturnära tillvaro, och gick då med i Cygnis talangprogram med i kontoret i Östersund!