Linnea Johansson – Konsult i Östersund

Efter att ha bott i 25 år i Göteborg kände Linnea att det var dags för en lite mer naturnära tillvaro, och gick då med i Cygnis talangprogram med i kontoret i Östersund!

Hampus Hellström – Konsult i Malmö

På vårt Malmökontor kan du träffa Hampus Hellström, en av våra vassa konsulter. Vi bad honom berätta lite mer om sig själv och hur hans jobb ser ut.

Nathalie Wassgren – Konsult i Stockholm

Nathalie har jobbat på Cygni Stockholm som systemutvecklare sedan 12 år. Läs vidare om varför hon har valt att stanna i över 10 år!

Meet Søren Lisby Schmidt – Consultant in Copenhagen

Hello Søren! Can you tell us a bit about yourself? I was born and raised in Esbjerg in the western part of Denmark, but moved to Copenhagen to study at the Technical University of Denmark. Now I live in a Copenhagen suburb with my wife (we recently married, the picture

Alexandra Goltsis – Konsult i Linköping

Alexandra är konsult i Linköping och har jobbat på Cygni sedan augusti 2022 och fick plats på Talangprorammet via hennes ex-jobb. Läs mer om hennes resa här!

Träffa Albin Frick – Konsult i Umeå

Albin arbetar som konsult i Umeå. Han pluggade interaktion och design och har gått vårt Talangprogram. Det han uppskattar med det är att han alltid får lära sig något nytt. Albin trivs jättebra som konsult på Umeå-kontoret då det är en uppmuntrande kultur och att han ständigt lär sig något.