Som konsultchef på Cygni har får du en bred roll med mycket frihet, och på vårt charmiga Östersundskontor kan du hitta en av våra vassa konsultchefer, Rebecca Wallentin. Men hur är det egentligen att jobba som konsultchef på Cygni, undrar du? Vi checkar med Rebecca, häng med!

Hej Rebecca! Kan du berätta om din roll som konsultchef i Östersund?

Jag jobbar som konsultchef på vårt kontor här i Östersund, hjärtat av Jämtland. Samtidigt som vi är ett mindre, gemytligt och lokalt kontor är vi på Cygni också en del av Accenture vilket gör oss till en global aktör med riktigt spännande kunder och utmaningar att lösa.

I mitt dagliga arbete fokuserar jag både på rekrytering, sälj och personalvård: den perfekta blandningen om du frågar mig.

Rebecca Wallentin

Rebecca Wallentin och katten Mimmi

Vad är det bästa med din roll som konsultchef?

Att jobba som konsultchef är, enligt mig, det bästa av två världar. Ingen dag är den andra lik samtidigt som vi varje månad följer satta ceremonier så som frukost med hela kontoret, konsultmöte, träffa nya potentiella kunder och AW med kontoret. Min uppgift är bland annat att säkerställa att våra konsulter mår bra och trivs hos oss, har givande och utvecklande uppdrag och att vi som kontor har riktigt roligt tillsammans

Vad är det bästa med att jobba på Cygni?

För mig är Cygni en perfekt blandning av ett bolag med globala muskler men med lokalt fokus och anknytning med avseende på de 8 kontor vi har runt om i Sverige och Danmark. Jag vill även lyfta Cygnis kultur som jag tycker är utmärkande och främjar välmående och trivsel, vilket är betydande i att känna att det är roligt att gå till jobbet!

Vilket är ditt favoritminne med Cygni (so far)?

Det är nog Nintendo-AW:n på Östersundskontoret som vi körde i januari. En gedigen turnering för att kora kontorets Nintendo- vinnare genererade mycket skoj och skratt! Förutom det måste höstens CTS (Cygni Tech Summit) med fokus hållbarhet vara en favorit med flera inspirerande interna och externa talare.

Hur är det att jobba på kontoret i Östersund/Jämtland?

Med cirka en timme till Åre och långa vintrar har jag inte mycket att klaga på. Jämtland är för mig helt klart den härligaste platsen både sommar och vinter och det är en lyx att kunna ha naturen nära året om.

Cygnis kontor i Östersund består av ett väldigt trevligt och tryggt gäng som gillar att ha kul tillsammans vilket jag tycker märks i allt vi gör. Samhörighet och glädje är viktiga byggstenar i att främja en trygg grupp och det genomsyrar vårt kontor och de aktiviteter vi planerar in tillsammans. Nästa på tur är en gemensam kväll på VR-centret här i stan, det blir spännande.

Vill du söka rollen som konsultchef i Östersund? Läs mer här!

IMG_6617.jpg