Redan från starten 2006 hade vi en tydlig vision, vi ska vara den bästa arbetsgivaren för skickliga och ambitiösa IT-konsulter.

Vi pratar alltså inte om att vi ska tjäna mest pengar eller vara allmänt störst, vackrast och bäst. Nej, vi satsar på det centrala och kärnan i vårt erbjudande: våra vassa konsulter. Vår styrka – och därmed vår vision – ligger i människorna bakom tekniken. På Cygni förstår vi alltså att framgångsrika projekt föds ur välmående konsulter (tänk att det är så många som inte fattat det än!). Med våra fantastiska kunder och tillgång till globala projekt genom Accenture, erbjuder vi på Cygni dig en unik chans att utvecklas till en branschauktoritet inom ditt område.

Vilka är vi?

Våra konsulter är fullstacksutvecklare, backendare, frontendare, mobilutvecklare, UX-designers, embedded-utvecklare, digitala designers och agila ledare: alla kompetenser som krävs för att kunna hjälpa våra kunder med att bygga de bästa digitala lösningarna. Oavsett bransch kan vi delta i utvecklingen av våra kunders digitala system.
På vår kundlista återfinns företag och organisationer inom ett flertal branscher såsom media, finans, telekom, spel och retail. De flesta är ledande i sin bransch men vi jobbar även med mindre företag och organisationer.

Snart finns Cygni i hela Norden!

Idag finns vi i Stockholm, Helsingfors, Göteborg, Linköping, Luleå, Malmö, Östersund, Umeå och Köpenhamn och tillsammans är vi cirka 250 medarbetare. Många av våra uppdrag utför vi på plats hos våra kunder men vi har också projekt på våra kontor och som helhetsåtaganden ute hos våra kunder. Våra kontor fungerar som naturliga samlingsplatser för konsultmöten, afterworks och andra aktiviteter.
Som arbetsgivare värderar vi kontinuerlig kompetensutveckling, gemenskap och individens frihet att välja sina uppdrag. Vi engagerar oss aktivt för att främja jämställdhet och hållbarhet inom IT-branschen, och strävar efter att vara en positiv kraft i samhället genom inkluderande initiativ och samarbeten.

Cygni-Nordic1.1.png
Våra Kontor

Cygni, Part of Accenture

Sedan 2021 är Cygni en del av Accenture. Accenture har 700 000 medarbetare, och vi har 240 – vilket innebär att vi har en ganska liten plats på ett ganska stort företag. Men där trivs vi, vi är det lilla i det stora och där gör vi ett viktigt jobb för att vara Accentures nordiska modell för custom development. Det innebär att vi får tillgång till alla förmåner som ingår med att vara en del av Accenture: kompetensutveckling, nätverk och spännande aktiviteter. Samtidigt behåller vi de positiva aspekterna av att vara ett mindre företag, (i alla fall om man jämför med Accenture) med en stark gemenskap och familjär företagskultur. Win win!

Så, om du är en IT-konsult med ambitioner som sträcker sig bortom det vanliga, som söker en arbetsplats där du inte bara är en del av framgången utan kärnan i den – välkommen till Cygni.


Kontakt

Tyvärr har vi inte möjlighet att ta in varken praktikanter eller exjobbare. Detta beror på att våra utvecklingsprojekt drivs ute hos våra kunder.


Kvalitet och miljö

Hör gärna av dig till vår kvalitets- och miljöansvarige om du har frågor kring detta.

Om du har anledning att tro att anställda, leverantörer eller entreprenörer från Cygni är inblandade i olämpligt, bedrägligt, oetiskt eller olagligt beteende, har du möjlighet att ställa frågor eller anmäla här.