Ta chansen att bli en del av Sveriges Bästa Arbetsplats. För att ge våra konsulter det bästa möjliga stödet behöver vi förstärka vårt team i Östersund med ytterligare en konsultchef. Vi söker dig som brinner för IT-branschen och att skapa lönsamma affärer – men framförallt är det människorna och teamet som ditt hjärta klappar extra för.

Vilka är vi på Cygni?

Cygni är ett konsultbolag med visionen att vara den bästa arbetsplatsen. Vi älskar teknik, teambuilding, kompetensutveckling och framförallt: att ha roligt tillsammans!

Cygni är en del av Accenture vilket öppnar upp framtida utvecklingsmöjligheter och samarbeten för dig som individ och oss som bolag. Cygni är en del av en global organisation med ett nätverk i världsklass samtidigt som vi verkar på vår lokala marknad med vår spetskompetens inom IT.

På vårt Östersundskontor är vi cirka 17 medarbetare som gillar att hitta på saker tillsammans. Det kan vara att spela tv-spel på kontoret, springa ett lopp tillsammans, uppleva naturen och fjällvärlden eller helt enkelt bara ta en AW på kontoret.

Vad kommer jag göra i rollen som konsultchef på Cygni?

Rollen som konsultchef på Cygni är varierande och det ges ett stort utrymme att driva egna idéer, påverka och sätta dig in i dina kunders och konsulternas behov för att skapa bästa möjliga lösningar. Det innefattar allt från att etablera nya kundkontakter, vårda befintliga kundrelationer till personalutveckling och kulturskapande aktiviteter tillsammans med våra konsulter. 

Du ingår i ett eller flera kundteam där Cygni och Accenture samarbetar för att på bästa sätt möta våra kunders behov. Inledningsvis arbetar du med försäljning med planen att på sikt rekrytera och bygga upp en egen konsultgrupp med 15-20 ambitiösa och skickliga IT-konsulter som du har personalansvar för.

Du kommer att vara placerad i Östersund, som ingår i Region Norrland, och du kommer att vara del av en nationell chefsgrupp som stöttar och hjälper varandra i stort och smått! Allt från att träffa nya kunder, planera aktiviteter för konsulterna och rekryteringsintervjuer till att ta fram en offertpresentation för ett nytt projekt. Dessutom samarbetar du nära andra funktioner såsom vår kommunikatör, rekryteringsteamet och kollegor på våra andra kontor. Även om rollen är Östersundsbaserad är ansvaret på nationell nivå.

Så här beskriver Rebecca, konsultchef, rollen hos oss:

“Ingen dag är den andra lik men den röda tråden i form av: Kundmöten, konsultträffar, kund pitchar, rekryteringsintervjuer varvas med inspirerande samtal samtal med mina kollegor. Mitt primära fokus är att finnas som stöd till våra fantastiska konsulter för att se dem växa och utvecklas i sina roller. Som konsultchef arbetar jag dagligen med målet att hjälpa dem att leverera och trivas både hos kund och hos Cygni.Tillsammans arbetar vi mot att Cygni skall vara Sveriges bästa arbetsplats, något som kräver fokus och målmedvetenhet samt att vi har roligt på vägen!”

Pssst: Här berättar Rebecca ännu mer om rollen som konsultchef på Cygni:

https://cygni.se/artiklar/sa-ar-det-att-vara-konsultchef-pa-cygni-ostersund/

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av konsultbranschen och drivs av att se affärsmöjligheter och bygga case för att lösa problem. Du får gärna ha erfarenhet av att sälja och det är meriterande om du har erfarenhet inom försäljning av IT-konsulttjänster med ett strategiskt arbetssätt.

Vi jobbar som ett team på Cygni och det är därför viktigt att du som person är social och trivs med att arbeta tätt med dina kollegor men att du har ett självständigt driv och initiativtagande. Även om vi ofta jobbar tillsammans ingår arbetsuppgifter som du driver på egen hand och därför är det nödvändigt att du är bekväm med att driva projekt och processer från start till mål. Att vara med på en resa där ramarna inte alltid är satta ser du som en möjlighet.

Som person tror du på laget framför jaget och sätter stor vikt vid gott samarbete. Du är en inlyssnande person som vill få människor att trivas och att fortsätta utvecklas på jobbet.Du har ett genuint intresse för försäljning och är duktig på att skapa goda relationer, både med kunder, konsulter samt vid rekrytering.

Vi tror även att du, liksom vi, värdesätter att ha riktigt roligt på jobbet!

Vad erbjuder vi?

Hos oss på Cygni är du som medarbetare det viktigaste vi har. Vi lyssnar på dig, vi arbetar för dig och vi gör vårt yttersta för att du ska må bra och utvecklas hos oss.

Hos oss kan du förvänta dig positiv energi, samarbete och dagligt stöd från alla kollegor. Det är, och har alltid varit, genomgående att alla kan vara med och påverka Cygnis arbetssätt och framsteg.

Tillsammans driver vi Cygni framåt och fortsätter bygga Sveriges bästa arbetsplats.

Vill du också arbeta på Sveriges bästa arbetsplats?

Ansök då med att fylla i formuläret nedan, men innan dess så kan det vara bra att veta, att intervjuerna sker på svenska så vi förutsätter att du behärskar det väl i både tal och skrift. Skicka med CV eller länka till din LinkedIn. Vi ser fram emot det!


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.