På Cygni brukar vi säga två saker: här finns det något för alla, och vi sponsrar allt som är bra.

Det förstnämnda betyder att vi hittar på en stor mängd olika aktiviteter, och det finns ständigt något att göra som kan passa våra medarbetare.

Det sistnämnda innebär att om du inte hittar något som passar dig, kan du starta upp något nytt! Så länge det är inkluderande och öppet för alla, stöttar vi gärna ditt initiativ.

Alla kan bidra till en bra sammanhållning

Vi tror starkt på vikten av en god företagskultur och är övertygade om att den frodas när vi umgås och har roligt tillsammans. Därför investerar vi mycket energi på att våra konsulter får möjlighet att ägna sig åt annat än bara arbete. Vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter och evenemang för att stärka gemenskapen och se till att alla känner sig inkluderade och uppskattade.

Bara det senaste halvåret har vi på Cygni drejat, gått i kockskola, åkt go-kart, varit på spa, haft öl-provning, testat escaperooms, grillat korv ute i snön, utforskat flygsimulering, haft spelkvällar, sprungit lopp och kollat på realityserier tillsammans. Utöver detta har vi också haft konferenser, konsultmöten och helt ”vanliga” middagar, frukostar och luncher.

IMG_9906.jpg

Alla kontor har olika förutsättningar, förstås. I Luleå finns en bastu på kontoret som kan gå varm (pun intended). I Stockholm kan du få springa Midnattsloppet i grupp. I Malmö körde de nyligen Indoor Skydiving. Med mera, med mera!

På Cygni uppmuntrar vi alla att både delta i och starta egna initiativ. Tycker du att vi ska sponsra och delta i Robot-SM? Det kan vi ordna! Vill du ha en metal-kväll med likasinnade Cygnianer där ni äntligen får välja musik? Görbart! Har du alltid varit intresserad av att sticka eller vill du starta bokklubb? Dra ihop ett gäng och använd kontoret som ateljé!

Visst låter det rätt härligt att jobba på Cygni? Det är det också! Läs gärna mer om vår kultur eller sök något av våra lediga jobb idag.

image (7).png

img_2912.jpg

IMG_0972.jpg

IMG_2511.jpg

IMG_4067.jpg

IMG_8906.jpg