Konsultcheferna på Cygni spelar en nyckelroll som sträcker sig bortom traditionellt chefskap.

I deras unika roll ansvarar de inte enbart för personalfrågor utan är även aktivt involverade i rekrytering och hanterar viktiga kundrelationer.
Detta omfattande ansvar ger dem en djupgående förståelse för både kundernas behov och vilka uppdrag som bäst passar våra konsulter, vilket vi tror är avgörande för att hjälpa våra vassa medarbetare att växa i sina yrkesroller.

Kristoffer Larsson är konsultchef för gruppen Aniara i Stockholm, och han säger såhär:
– Som konsultchef är mitt jobb att se till att du som konsult lyckas. Jag hjälper dig att hitta rätt uppdrag, stöttar din utveckling och ser till att du trivs på jobbet. Det handlar om att matcha rätt person med rätt utmaning och ge dig allt stöd du behöver för att nå dit du vill.

Kristoffer Larsson

Kristoffer Larsson

Annika Löfstrand Ianni jobbar även hon som konsultchef i Stockholm för gruppen Castor. Hon berättar om sin roll som konsultchef:
– Att få vara en del av din personliga utveckling som IT-konsult är det roligaste jag vet. Jag stöttar på vägen, coachar där jag kan och tar hjälp av kompetenta konsultkollegor när det behövs expertis inom något specifikt IT-område. Kompetensutveckling är viktigt och ditt uppdrag kommer att vara din främsta källa till detta. Därför jobbar jag också aktivt med försäljning för att hitta bra uppdrag till dig och dina kollegor!

Annika Löfstrand Ianni

Annika Löfstrand Ianni

Det händer alltid något på Cygni!

För att främja gemenskap och nätverkande bland konsulterna ordnar våra konsultchefer även regelbundna events där alla får möjlighet att umgås och ha kul tillsammans.

IMG_4067.jpg
Drejning, kockskola, go-kart eller en helt vanlig frukost på stan? Konsultcheferna brukar alltid ha något nytt i kikaren att hitta på för våra konsulter!

Våra konsultchefer är starkt engagerade och högt uppskattade hos Cygni. De gör sitt yttersta för att se till att deras konsulter inte bara trivs utan också utvecklas och mår bra på jobbet.

Är du intresserad av att jobba hos oss på Cygni eller vill du samarbeta med oss? Kontakta oss på [email protected] för mer information.