Hej Emma! Kan du berätta lite om dig själv?

Jag heter Emma, är 35 år och bor i Uppsala. Jag har jobbat som konsult i 10 år och på Cygni i snart 7 år. På fritiden gillar jag att vara med min familj, greja med växter och umgås med vänner. Jag kommer från Borås, studierna tog mig till Uppsala, därefter blev det ett antal år i Stockholm och nu är vi tillbaka i Uppsala igen.

Varför ska man jobba på Cygni enligt dig?

På Cygni är vi ett gäng härliga konsulter med hög kompetens. Vi stöttas av grymma konsultchefer som också fungerar som säljare och ser till att vi får uppdrag som är både roliga och utvecklande. Det är högt i tak, du blir alltid lyssnad på. Ibland blir saker och ting kanske inte precis som du har tänkt, men man gör alltid så gott man kan för att det ska bli så bra som möjligt. Man fokuserar på kompetensutveckling, sociala aktiviteter och det som är viktigt för att bygga ett riktigt bra bolag. När vi är på konferens finns det alltid ett delmoment som handlar om hur vi kan göra Cygni till en ännu bättre arbetsplats, där alla får tycka till och säga sin åsikt.

Bild på Emma i en bil

Var har du uppdrag just nu och hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?

Just nu har jag uppdrag på Polestar. Det innebär att jag jobbar 100% remote mot Göteborg. Jag och mina teammedlemmar träffas dagligen över Teams och jag får även åka och hälsa på i Göteborg ibland. Jag jobbar med en intressant teknikstack som innehåller .NET och C#, React, GraphQL och AWS bland annat. Eftersom jag har tagit över förvaltningen av ett system som inte har förvaltats på ett tag, handlar mycket om att komma i fas med uppdateringar och compliance. Jag jobbar också med att utveckla ny funktionalitet parallellt med att få systemet på banan igen. Det är ett väldigt välutvecklat system, vilket är både roligt och lärorikt.

Vad tycker du är det bästa med att vara konsult på Cygni?

Mina kollegor och sättet som våra konsultchefer jobbar. Konsultcheferna är Cygnis serviceorgan och gör alltid sitt bästa för att det ska bli så bra som möjligt. Om jag som konsult delar med mig av förbättringsområden, tankar eller idéer så kan jag vara säker på att ledningen kommer att ta det vidare på något sätt.