Välkommen till Cygnis näst sydligaste kontor, mitt i Skånes hjärta - Malmö! Här i Malmö har vi funnits sedan 2018 och drivit visionen att skapa den bästa arbetsplatsen för systemutvecklare och UX:are. Regionchef Björn Dahlberg tillsammans med Konsultchef Sabina Björkman arbetar för att skapa Sveriges bästa arbetsplats för en IT-konsult.

Vilka jobbar i Malmö?

I Malmö har vi vassa fullstackutvecklare (Java, .NET, Go, JavaScript, Angular, React mm) och vassa UX-designers. När vi inte konsultar hos fantastiska kunder med spännande uppdrag så gillar vi att hänga med varandra. Spelkvällar, middagar, boule, escape rooms, folkrace, ribbåtar, fårvallning eller helt vanliga konsultmöten då vi lyssnar in på en intressant föreläsning och tar upp käk till kontoret.

Vi har ett fint kontor på Pildammsvägen nära Triangelns station och med utsikt över Malmös hustak, FC Rosengårds fotbollsplan, Turning Torso och bron i fjärran.

Cygni som arbetsgivare

Det är viktigt att livspusslet går ihop. Hos oss har du fast månadslön och vi månar om dina arbetstider. De få gånger arbetet kräver mer än 40 timmar har vi betald övertid. Vi erbjuder också ett riktigt vasst förmånspaket. Vad sägs om utfyllnad vid både föräldraledighet och VAB? Sjukförsäkring och sjukvårdsförsäkring ingår också i anställningen! Sen har vi naturligtvis de vanliga förmånerna också: friskvård, tjänstepension, förmånscykel och förmånsbil.

Vi växer!

Vi är ett gäng på 15 härliga konsulter som vill bli fler. Se våra lediga tjänster här.


Björn Dahlberg, Regionchef

Sabina Björkman, Konsultchef

Möt några av våra konsulter

Visa fler konsulter

Sven Lindqvist - Konsult i Malmö

På Malmökontoret jobbar Sven Lindqvist som systemutvecklare där han jobbat sedan 2020.

Hampus Hellström – Konsult i Malmö

På vårt Malmökontor kan du träffa Hampus Hellström, en av våra vassa konsulter. Vi bad honom berätta lite mer om sig själv och hur hans jobb ser ut.