Välkomna till framsidan! Cygni har funnits i Göteborg sedan 2016 och sätter stort fokus på individen, intressanta uppdrag och att ha roligt tillsammans.

8G3A8711-Enhanced-NR.jpg

Vilka är vi?

Idag är vi ca 50 personer i Göteborg som har vårt mysiga kontor centralt i Göteborg på Östra Larmgatan 22, bredvid Kopparmärra.
Här pysslar vi med allt från embedded-utveckling till att skapa lättanvända gränssnitt. Så här hittar du både systemutvecklare, embedded-utvecklare eller UXare som trivs i konsultrollen. Att dela med sig av sin kunskap är något vi ser som självklart.

Vi hänger gärna med varandra under allt ifrån kompetenskvällar, brädspelskvällar och frukostar på stan. Här finns något för alla!

Konsulten i fokus och inkluderande ledarskap

Som konsult på Cygni Väst sätter vi individen först. Med en regelbunden coachning och tid ihop med din konsultchef, kan du alltid vänta dig stöd och hjälp i det du gör. Vår omtänksamma ledningsgrupp består av Regionchef Johanna Holmberg och våra konsultchefer Ida Reinhold, Therese "Tess" Isacson, Sofia Haugland Persson och Charlotta Sundin.

Balans i livet och riktigt bra förmåner

Det är viktigt att livspusslet går ihop. Hos oss har du fast månadslön och vi månar om dina arbetstider. De få gånger arbetet kräver mer än 40 timmar har vi betald övertid. Vi erbjuder också ett riktigt vasst förmånspaket. Vad sägs om utfyllnad vid både föräldraledighet och VAB? Sjukförsäkring och sjukvårdsförsäkring ingår också i anställningen. Sen har vi naturligtvis de vanliga förmånerna också: friskvård, tjänstepension, förmånscykel, förmånsbil och riktigt bra arbetsutrustning. Vilken grej!
Om du har mer funderingar kring hur det är och arbeta hos oss i Väst så är du mer än välkommen och söka på någon våra annonser.

Vi ser fram emot att snacka mer med dig!


Johanna Holmberg, Regionchef

Ida Reinhold, Konsultchef

Charlotta Sundin, Konsultchef

Sofia Haugland, Konsultchef

Therese Isacson, Konsultchef

Möt några av våra konsulter

Visa fler konsulter

Träffa Matilda Olsson – Konsult i Göteborg

Matilda är konsult för Cygni i Göteborg där hon har jobbat i två år. Hon har lärt sig mycket inom fullstack och började inom frontend/fullstack men sedan utvecklat sig framför allt inom backendutveckling. Det hon uppskattar framför med Cygni är kompetensutvecklingen.