På Cygni tror vi att välmående medarbetare trivs och presterar bättre – därför erbjuder vi varje fredagsmorgon ett härligt yogapass med yogaläraren Pernilla Norlander.

Yogapasset är online, och på det viset kan alla Cygnianer delta oavsett kontor. Några som har tagit yogastunden till en ny nivå är dock några “yogis” på Stockholmskontoret. Varje fredag möts de och yogar, äter frukost och myser tillsammans. En av deltagarna är Anna Svensson som delar med sig av vad hon tycker om fredagsyogan:

Hej Anna, hur gick fredagens yogapass?

Passet gick bra! Vi var ett gäng på fyra personer som deltog - alla nöjda och glada!

Vad tycker du om Cygnis fredagsyoga?

Fredagsyogan är ett perfekt tillfälle att både få stretcha kroppen och vila hjärnan - två saker som många av oss behöver, speciellt efter en stillasittande arbetsvecka! Därför är det toppen att Cygni erbjuder detta, något som uppskattas mycket av mig och mina yoga-kollegor.

Deltagare utövar en yogaövning

Varför deltar du på yogapassen?

Jag har vetat sedan länge att yoga är bra för både kropp och knopp, men det är inte förrän vi drog igång detta som jag för första gången provade på, och fastnade nästan direkt. Nu är fredagsmorgnarna höjdpunkten på veckan! En riktig mysfaktor. Vi möts på morgonen nere i studion, något trötta, yogar i 45 minuter och käkar därefter frukost ihop – bättre start på dagen kan man inte ha enligt mig! Efter det är jag redo att kliva in i helgen som lugnet själv.