De som känner oss på Cygni i Östersund sen tidigare gissade kanske att det skulle hända. Vi gillar fjällen. Från kontoret i Östersund är vi där på en blinkning. Och vi vet att det finns fler som drömmer om att få bo och jobba i fjällen, året runt.

Jobba med tech i Åre?

Vår vision är att Cygni ska vara den bästa arbetsplatsen för en IT-konsult inom systemutveckling, och där ingår bland annat att vi försöker finnas på de platser våra medarbetare vill vara.
Dessutom har vi en väldigt enkel inställning till distansarbete: så länge kunden är ok med arbete remote kan du jobba var du vill! Huvudsaken för oss är att livet fungerar, att du trivs och utvecklas. Därför rekryterar vi nu i Åre!

Cygni Östersund på topptur på Oldklumpen
Cygni Östersund på topptur på Oldklumpen

Andra åker hem – du drar till topps

Vi söker dig som gärna jobbat några år, i andra delar av Sverige, eller så bor du redan i Jämtland. Du vill jobba i en roll som IT-konsult inom systemutveckling. Vi söker alla slags programmerare (mobil-, Java-, C#, Javascript-, frontend-, backend-, fullstackutvecklare osv), men även andra roller inom systemutveckling, såsom UX-designer, testutvecklare, produktägare, agil projektledare eller scrum master.

Men det är dags för något nytt och framför allt vill du ha ett liv närmare naturen. Inte bara på lov och semester, utan som en bra bit vardag.

Vi tror att du dessutom brinner för tech och för att lära dig nytt och utvecklas. Att du drömmer om sköna och smarta kollegor och riktigt spännande uppdrag där vi hjälper våra kunder att bygga de bästa digitala lösningarna.

Person syr på en korsstygnstavla med texten tech, sweet tech
Vi gillar att jobba med tech i framkant, i en mysig miljö

Om det stämmer på dig – ja, då är det inte mycket att fundera på.
Hör av dig till oss, så tar vi det därifrån.