Är du kreativ, social, användarcentrerad, techig eller all-of-the-above? Då kanske du är nästa stjärna på Sveriges Bästa Arbetsplats!

Vilka är vi?

Vår vision är att vara den absolut bästa arbetsgivaren för en skicklig och ambitiös IT-konsult. Därför lägger vi stor vikt vid dig då du är det viktigaste vi har. Vi lyssnar på dig, vi arbetar för dig och vi gör vårt yttersta för att du ska må bra hos oss. Dessutom älskar vi tech, teambuilding och framförallt: att ha kul tillsammans! Klyschigt tänker du kanske? – helt sant menar vi! Vi ser vår återkommande 1:a plats i Great Place to Work som ett kvitto på att vi gör helt rätt.

Vem är du?

Vi söker både efter en UX- och UI-designer med några års erfarenhet i bagaget.

Som UX-are ser vi gärna att du är van att driva research, workshops, design sprints och konceptdesign.
Du kommer att jobba som bron mellan kund, produktägare och utvecklare. Att kunna presentera ditt koncept och argumentera för din design – inom ditt projekt, men också för en ledningsgrupp – är en viktig del av arbetet.
Du rör dig bekvämt mellan målgruppsanalys, användningstester, effektkartläggning, impact mapping och att leda workshops.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av eller intresse för datadriven design byggd på kvantitativa data om användarnas beteende.

Som UI-designer fokuserar du mer på interaktion och det visuella och att förverkliga varumärket i designen. I olika skeden av projektet jobbar du med allt från wireframes till hi-fi-prototyper. Har du erfarenhet av att bygga responsiva designsystem så är det toppen.

Som konsult hos oss får du sitta hos ett flertal UX-mogna kunder inom en rad olika branscher som media, telekom, försäkring och myndighet.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du roliga uppdrag som du själv är med och styr över. Kompetensutveckling öser vi över dig och den är naturligtvis betald och individuell. Du får passionerade kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap, och vill lära sig av dig. Kulturen är inkluderande och förutom fast lön har vi även marknadens bästa förmånspaket (ja, vi benchmarkar).

Vill du också arbeta på Sveriges bästa arbetsplats?

Ansök då med att fylla i formuläret nedan, men innan dess så kan det vara bra att veta, att intervjuerna sker på svenska så vi förutsätter att du behärskar det väl i både tal och skrift.
Skicka med CV eller länka till din LinkedIn. Vi ser fram emot det!

UX- och tjänste­design

Våra intervjuer sker på svenska, vi förutsätter därför att du behärskar det väl i både tal och skrift.


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.