Är du kreativ, social, användarcentrerad, techig eller all-of-the-above? Då kanske du är nästa stjärna på Sveriges Bästa Arbetsplats!

Vilka är vi?

Vår vision är att vara den absolut bästa arbetsgivaren för en skicklig och ambitiös IT-konsult. Därför lägger vi stor vikt vid dig då du är det viktigaste vi har. Vi lyssnar på dig, vi arbetar för dig och vi gör vårt yttersta för att du ska må bra hos oss. Dessutom älskar vi tech, teambuilding och framförallt: att ha kul tillsammans! Klyschigt tänker du kanske? – helt sant menar vi! Vi ser vår återkommande 1:a plats i Great Place to Work som ett kvitto på att vi gör helt rätt.

Vem är du?

Vi söker dig som har lång erfarenhet av användarcentrerad design och vill förbättra och förenkla människors liv. Du älskar researcharbetet och dess metoder och verktyg. Du kan visualisera och kommunicera ditt koncept och din design, som du har baserat på din förståelse för kunden, användaren och affären.

Vi ser gärna att du har arbetat i några år och har ett stort nätverk och en portfolio med flera uppdrag i ryggen som du känner dig riktigt stolt över. Du vill kavla upp ärmarna för att hjälpa oss med att bygga upp vår digitala affär till en ny nivå.

Du är en kunskapsspridare och att utbilda och hjälpa kollegor och kunder känns självklart för dig. Du är lyhörd och bra på att inkludera kunder och kollegor i ditt arbete på ett pedagogiskt och empatiskt sätt. Du föredrar att jobba i tvärfunktionella team med ett agilt arbetssätt. Du rör dig bekvämt mellan de olika delar inom UX, såsom målgruppsanalys, användningstester, facilitering av workshops och prototypande osv. Alltid med fokus på användarnas helhetsupplevelse. Du brinner för att skapa inkluderande digitala tjänster för att du i grunden bryr dig om människor.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du roliga uppdrag som du själv är med och styr över. Kompetensutveckling öser vi över dig och den är naturligtvis betald och individuell. Du får passionerade kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap, och vill lära sig av dig. Kulturen är inkluderande och förutom fast lön har vi även marknadens bästa förmånspaket (ja, vi benchmarkar).

Vill du också arbeta på Sveriges bästa arbetsplats?

Ansök då med att fylla i formuläret nedan, men innan dess så kan det vara bra att veta, att intervjuerna sker på svenska så vi förutsätter att du behärskar det väl i både tal och skrift.
Skicka med CV eller länka till din LinkedIn. Vi ser fram emot det!

UX- och tjänste­design

Våra intervjuer sker på svenska, vi förutsätter därför att du behärskar det väl i både tal och skrift.


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.