Vilken användar­upplevelse vill du skapa när du bygger Sveriges bästa nyhets­sajt, nästa generations taxi­lösning eller Bolibompa-webben?

Om du arbetar inom UX- och tjänstedesign på Cygni – Sveriges Bästa Arbetsplats – får du jobba med passionerade kollegor i spännande uppdrag hos intressanta kunder. Bland våra kunder finns Sveriges Television, Expressen, Com Hem, Skandia och många andra företag som är ledande inom sin bransch.

Något som skiljer oss från många andra konsultbolag är att vi satsar stenhårt på din individuella kompetens­utveckling. Vi hjälper, inspirerar och tar hand om varandra. Hela företaget drivs på ett sätt där laganda, kompetens­spridning och en grym arbetskultur är inbyggt i vårt DNA.
Vi söker dig som har lång erfarenhet av användarcentrerad design och vill förbättra och förenkla människors liv. Du älskar researcharbetet och dess metoder och verktyg. Du kan visualisera och kommunicera ditt koncept och din design, som du har baserat på din förståelse för kunden, användaren och affären.

Vi ser gärna att du har arbetat i några år och har ett stort nätverk och en portfolio med flera uppdrag i ryggen som du känner dig riktigt stolt över. Du vill kavla upp ärmarna för att hjälpa oss med att bygga upp vår digitala affär till en ny nivå.

Du är en kunskapsspridare och att utbilda och hjälpa kollegor och kunder känns självklart för dig. Du är lyhörd och bra på att inkludera kunder och kollegor i ditt arbete på ett pedagogiskt och empatiskt sätt. Du föredrar att jobba i tvärfunktionella team med ett agilt arbetssätt. Du rör dig bekvämt mellan de olika delar inom UX, såsom målgruppsanalys, användningstester, facilitering av workshops och prototypande osv. Alltid med fokus på användarnas helhetsupplevelse. Du brinner för att skapa inkluderande digitala tjänster för att du i grunden bryr dig om människor.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och har jobbat några år efter din utbildning? Har du goda kunskaper i svenska och söker en flexibel och omhänder­tagande arbets­givare? Vill du jobba på Sveriges Bästa Arbetsplats med grymma kollegor där vi har fantastisk gemenskap, roliga kunder och marknadens bästa förmåns­paket? Ansök då genom att fylla i formuläret nedan! Skicka med CV eller ange LinkedIn-profil.

UX- och tjänste­design


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.