Vilken användar­upplevelse vill du skapa när du bygger Sveriges fräschaste nyhets­sajt, nästa generations taxi­lösning eller Bolibompa-webben?

Om du arbetar inom UX och design på Cygni – Sveriges Bästa Arbetsplats – får du jobba med passionerade kollegor i fräscha uppdrag hos intressanta kunder. Bland våra kunder finns Sveriges Television, Expressen, Com Hem, Skandia och många andra företag som är ledande inom sin bransch.

Just nu söker vi dig som har lång erfarenhet av användarcentrerad design. Vi ser gärna att du har ett stort nätverk, att du vill kavla upp ärmarna för att hjälpa oss med att bygga upp vår digitala affär till en ny nivå. Vi söker dig som kan skapa design och koncept, och har en förmåga att förstå kunden, användaren och affären.

Något som skiljer oss från många andra konsultbolag är att vi satsar stenhårt på din individuella kompetens­utveckling. Vi hjälper, inspirerar och tar hand om varandra. Hela företaget drivs på ett sätt där laganda, kompetens­spridning och en grym arbetskultur är inbyggt i vårt DNA.

Du är därför en kunskapsspridare, att utbilda kollegor, kunder och användare känns självklart för dig. Du föredrar att jobba i tvärfunktionella team med ett agilt arbetssätt. Vi söker dig som rör dig i olika delar inom UX och design, det kan vara interaktions­design, grafisk design, användar­tester, facilitering osv. Självklart med fokus på användar­upplevelsen.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och har jobbat några år efter din utbildning? Har du goda kunskaper i svenska och söker en flexibel och omhänder­tagande arbets­givare? Vill du jobba på Sveriges Bästa Arbetsplats med grymma kollegor där vi har fantastisk gemenskap, roliga kunder och marknadens bästa förmåns­paket? Ansök då genom att fylla i formuläret nedan!

UX och design


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.