Vill du lära dig ännu mer om programmering och ha det kul på vägen?

Då ska du komma och snacka med Ann-Sofie, Tess eller Ida på vårt Göteborgskontor!

Letar du efter att få vara del av ett ungt konsultföretag, fantastisk gemenskap, roliga kunder och ett exceptionellt bra förmånspaket – look no further! Just nu söker vi dig som är nyfiken på Talangprogrammet i Göteborg och som tillsammans med oss vill kickstarta din resa in i arbetslivet!

💟 Vad är innebär Talangprogrammet?

Talangprogrammet är ett tvåårigt program för dig som precis avslutat dina tekniska studier på universitetet eller högskolan. Som talang kommer du att vara anställd på Cygni – utsett till Sveriges Bästa Arbetsplats flera år i rad. Du kommer att jobba som konsult på olika uppdrag som passar din kompetens, ofta tillsammans med andra konsulter från oss eller hos en kund där du får mycket stöd. Utöver det får du dessutom ett helt individuellt utbildningspaket som tas fram tillsammans med din mentor. Det blir helt enkelt massvis av betald tid att utvecklas ytterligare och känna dig trygg som utvecklare.

💟 Vilka är Cygni?

Vi som bolag värnar om dig och din utveckling och kör därför många kurser, seminarier, workshops, meetups, föreläsningar mm. Exempel på ämnen är: Pedagogisk systembeskrivning, Reactive programming och Scrum. Dessutom går vi på externa föreläsningar och anordnar andra aktiviteter såsom hackathons eller liknande. Vi har även årliga konferenser tillsammans och hittar på massa annat roligt ihop så ofta vi kan! Utöver detta så gillar vi på Cygni att ha täta samarbeten med föreningar som t.ex. Chalmers Women’s Association och Datatjej. Med Datatjej hade vi senast i februari ett event tillsammans för kvinnor och ickebinära där man kunde lära sig mer om React och att få prova på att koda i mindre grupp eller på egen hand.

💟 Vilken utbildning får jag?

Vår utbildning i Talangprogrammet är bred och fokuserar på det senaste inom fullstackutveckling. Självklart kan du nischa dig inom vad du gillar efter programmet, men vi tror att det är viktigt att skaffa sig en bred bas och bra grund. Du kodar både frontend och backend, som vi lär dig under utbildningens gång! Du behöver inte vara fullärd, det viktigaste är att du har viljan att lära dig mer. Du kommer även få den stöttning du behöver av våra konsultchefer. Våra talanger börjar vanligtvis i slutet av augusti eller i början av januari men inget är skrivet i sten – din utbildningsplan är ju anpassad just för dig.

Visst låter det spännande och kul!? 🤩
Om du vill veta mer om vårt Talangprogram, kika gärna in på vår hemisdan https://talangprogrammet.se/
Är du sugen på att träffa ossoch ha kul med andra studenter samtidigt? Kika in på vår eventsida för att se vad som är på gång: https://studentwest.cygni.se/

Våra intervjuer sker på svenska, vi förutsätter därför att du behärskar det väl i både tal och skrift.


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.