Är du kreativ, användarcentrerad, techig eller all-of–the-above? Då kanske du är vår nästa stjärna på Sveriges Bästa Arbetsplats?

Vilka är vi?

Sedan starten 2006 har vi på Cygni haft visionen att vara den bästa arbetsgivaren för en skicklig och ambitiös IT-konsult, vilket är något vi lever efter dagligen. Våra konsulter är skickliga, vilket märks på alla våra nöjda kunder med sina spännande digitaliseringsprojekt. Vi är även den bästa arbetsgivaren, vilket bland annat bevisas i att vi sju år i rad vunnit utmärkelsen Great Place to Work (www.greatplacetowork.se)! Idag är vi cirka 250 medarbetare utspridda på våra sju kontor i Sverige och ett kontor i Danmark.

Utöver att våra konsulter styr över sin egen kompetensutveckling (vilket såklart görs på arbetstid), har de även stor påverkan på vilka typer av uppdrag och kunder som vi tar oss an. Därför anställer vi aldrig till ett befintligt uppdrag. Vi fokuserar istället på att hitta en person som kommer att trivas hos oss på vårt Malmökontor som i dag består av drygt 15 personer, och sedan matcha med rätt uppdrag för just den konsulten.

Vad innebär rollen som Senior Fullstackare?

Som senior fullstackkonsult på Cygni är du oftast navet ute hos kund. Din analytiska problemlösar-aura kommer vara mycket uppskattad bland dina teammedlemmar.

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet efter dina studier från något tekniskt universitet. Viktigast är dock att du är en relationsbyggande person som trivs i konsultrollen.

Vem är du?

Vi tror du har minst 4-5 års erfarenhet inom hela teknikstacken med alltifrån serverless, Cloud, REST, CI/CD, Java och/eller C# till frontnära JavaScript-programmering, och gärna då som konsult. Du har överlag ett starkt intresse för teknik och tycker det är kul att sprida din kunskap till andra.

Vad erbjuder vi?

Sedan 2021 är Cygni del av Accenture som med sina drygt 700 000 anställda gör att vi har ännu större bas av uppdrag, samarbeten och förmåner att hämta. Cygni verkar dock fortsatt som det lilla bolaget i det stora med egna event, kompetensutveckling och kultur. Detta gör att vi får det bästa av båda världar.

Exempel på förmåner som vi erbjuder:

  • Fast månadslön + vinstdelning
  • Bra föräldraförmåner (vid föräldraledighet och VAB)
  • Tjänstepension (premiebestämd på 4,5 %)
  • Sjukförsäkring
  • Tjänstegrupplivförsäkring ("TGL") samt trygghetsförsäkring vid arbetsskada ("TFA")
  • Fullt friskvårdsbidrag
  • Hostning av hobbyprojekt i molnet
  • Förmånscykel

Vi ser fram emot att få jobba med just dig! Tveka inte att höra av dig vid frågor till: Björn Dahlberg, Regionchef på Cygni i Malmö, [email protected] eller Sabina Björkman, Konsultchef på Cygni i Malmö, [email protected].

Våra intervjuer sker på svenska, vi förutsätter därför att du behärskar det väl i både tal och skrift.


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.