Ta chansen att bli en del av Sveriges Bästa Arbetsplats! Vill du arbeta i spännande uppdrag, uppskattar modern teknik och möjligheten till att lära dig nya saker på arbetstid? Vi är ett gäng på 40 goa kollegor i Göteborg  och nu vill vi gärna bli ännu fler! 

Vilka är vi?

Sedan starten 2006 har vi på Cygni haft visionen att vara den bästa arbetsgivaren för en skicklig och ambitiös IT-konsult. I dagsläget är vi cirka 250 medarbetare utspridda på våra  sju kontor i Sverige, ett kontor i Danmark och ett kontor i Finland. Sedan ett par år tillbaka är Cygni en del av Accenture vilket öppnar upp för massor av framtida utvecklingsmöjligheter och samarbeten för dig som individ och oss som bolag.  Vi är en del av en global organisation med ett nätverk i världsklass samtidigt som vi verkar på vår lokala marknad med vår spetskompetens inom IT.

Vårt kontor ligger centralt på Östra Larmgatan 22, nära alla former av kommunikation. Vi hänger gärna med varandra under allt ifrån kompetenskvällar, brädspelskvällar och frukostar på stan. Här finns något för alla! Vi lyssnar på dig, vi arbetar för dig och vi gör vårt yttersta för att du ska må bra hos oss. Dessutom älskar vi tech, teambuilding och framförallt: att ha kul tillsammans!

Vad innebär rollen som Senior Fullstackare hos oss?


Som senior fullstack-konsult på Cygni är du oftast navet ute hos kund. Du arbetar vanligtvis över hela teknikstacken med alltifrån frontend och användbarhet till backend och datalager. Ofta med molnet som driftmiljö antingen som serverless eller med hjälp av containers i ett kubernetskluster. 

Några vanliga buzzwords som vi ser i våra projekt just nu är open source (såklart), Java, Kotlin, Typescript, C#, Node, Go. Docker, AWS, Azure, GCP, CD, React, React-Native, Flutter, Vue, Angular, microservices och microfrontends.  

Vi tror att riktigt skarp systemutveckling skapas av människor som är glada, trygga och får utvecklas i sitt arbete. Hos oss strävar vi alltid efter att  du ska få bidra och bemästra dina starkaste kompetenser, men även utforska och utveckla nya. Rollen är varierande och det ges ett stort utrymme att driva egna idéer, påverka och sätta dig in i dina kunders behov för att skapa bästa möjliga lösningar. Utöver att våra konsulter styr över sin egen kompetensutveckling (vilket såklart görs på arbetstid), har du som konsult även stor påverkan på vilka typer av uppdrag och kunder som vi tar oss an. 

På de flesta av våra uppdrag så är det möjligt med hybrid eller remote- arbete!

Vem är du?

För att trivas i rollen och hos oss så tror vi att du har ett genuint intresse för teknologi, systemutveckling  och smarta lösningar. Du har en stark vilja att lära dig nytt och att dela kunskap med andra runt omkring dig. Vi tror också att du är en relationsbyggande person som trivs bra i konsultrollen.

Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet av fullstackutveckling, där du arbetat med alltifrån frontend och användbarhet till backend och datalager. Din expertis kommer att vara avgörande för att bygga skalbara, säkra och robusta system som möter våra kunders behov.

Vad erbjuder vi?


Sedan 2021 är Cygni en del av Accenture som med sina drygt 700 000 anställda gör att vi har ännu större bas av uppdrag, samarbeten och förmåner att hämta. Cygni verkar dock fortsatt som det lilla bolaget i det stora med egna event, kompetensutveckling och kultur. Detta gör att vi får det bästa av båda världar! 

Vi erbjuder dig möjligheten till individuell och betald kompetensutveckling på arbetstid och flexibla arbetsvillkor. Hos oss har du fast månadslön och vi månar om dina arbetstider. De få gånger arbetet kräver mer än 40 timmar har vi betald övertid. Vi erbjuder också ett riktigt vasst förmånspaket. Vad sägs om utfyllnad vid både föräldraledighet och VAB? Det är viktigt att livspusslet går ihop. Sjukförsäkring och sjukvårdsförsäkring ingår också i anställningen! Sen har vi naturligtvis de vanliga förmånerna också: friskvård, tjänstepension, förmånscykel och förmånsbil.

Vi ser fram emot att få jobba med just dig!

Låter det som du?

Ansök då med att fylla i formuläret nedan, men innan dess så kan det vara bra att veta, att intervjuerna sker på svenska så vi förutsätter att du behärskar det väl i både tal och skrift.

Skicka med CV eller länka till din LinkedIn. Vi ser fram emot det!


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.