Hej och välkommen till oss på Cygni i Östersund! Kontoret i Östersund startade i oktober 2017 när vår regionchef Kristina Berger kickade igång verksamheten, givetsvis med Cygnis vision om att skapa den bästa arbetsplatsen för en systemutvecklare som trivs i konsultrollen. Kristina arbetar tillsammans med den andra konsultchefen på kontoret, Christian Olsson, för att skapa Sveriges bästa arbetsplats för en IT-konsult.

Chefer i Östersund, Kristina Berger och Christian Olsson
Kristina Berger och Christian Olsson

Vilka är vi?

Här hos oss har vi grymt duktiga fullstackutvecklare (Java, .net, Go, Javascript, Angular, React, iOS, Android mm), UX-designers och projektledare.
Vi gillar att hänga, och att hitta på saker tillsammans, som att vandra, gå på topptur, spela brädspel, klättra eller ta en AW.

Vi har ett mysigt kontor centralt i Östersund, som är en del av Gomorron Östersunds community.

Bild från konferensrummet Skogen
Här är vårt konferensrum "Skogen"

Kika in några fler bilder från vår crib här.

Jobba varifrån du vill

Flera av våra kunder har inte något kontor här i Jämtland, vilket gör att vi då arbetar remote. Några väljer att sitta hemma, och andra på kontoret. Eller lite av varje, det gör man som man vill! Ibland reser konsulterna till kunden för att få träffa teamet IRL.

Personer från Cygni Östersund på fjällvandring
Några kollegor från Cygni Östersund på fjällvandring till Vita Renen

Vi växer!

Vi är ett gäng på 18 goa kollegor i Östersund och Åre, och vi vill gärna bli ännu fler. Vi rekryterar både till Östersund, och även till Åre. Kolla in filmen för att se vad vi söker.

Vårt mål är att en nyanställd ska känna det som att de fått drömjobbet. Som vår kollega Aile beskrev i det här inlägget.

Sugen på att söka jobb hos oss? Här hittar du vilka tjänster vi har ute i Östersund och Åre. Hoppas vi hörs!