Vilka appar vill du skapa? Trafik­intensiva media­appar, användar­vänliga betal­lösningar eller integrations­tunga IoT-appar?

Som mobilutvecklare på Cygni – Sveriges Bästa Arbetsplats – får du jobba med passionerade kollegor i fräscha projekt hos intressanta kunder. Bland våra kunder finns Sveriges Television, Expressen, Com Hem och många andra företag som är ledande inom sin bransch.

Något som skiljer oss från många andra konsultbolag är att vi satsar stenhårt på din individuella kompetens­utveckling. Vi hjälper, inspirerar och tar hand om varandra. Hela företaget drivs på ett sätt där laganda, kompetens­spridning och en grym arbetskultur är inbyggt i vårt DNA.

För att trivas som mobilutvecklare hos oss är du en virtuos på Swift eller Android, du är bekväm med att skicka JSON över HTTP och givetvis grym på att samarbeta med design- och UX-teamet. Att jobba agilt är en självklarhet, du levererar snygg och testbar kod och strävar ständigt efter att ligga i framkant när det gäller nya tekniker. Absolut viktigast är dock att du är en relationsbyggare som trivs i konsultrollen!

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och har jobbat några år med mobil utveckling sedan din tekniska utbildning? Har du goda kunskaper i svenska och söker en flexibel och omhändertagande arbetsgivare? Vill du jobba på Sveriges Bästa Arbetsplats med grymma medarbetare där vi har fantastisk gemenskap, roliga kunder och marknadens bästa förmånspaket? Ansök då genom att fylla i formuläret nedan! Skicka med CV eller ange din LinkedIn-profil.

Mobilutvecklare


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.