Vad är viktigt för dig hos din nästa arbetsgivare?

Få jobba med majoriteten av de största IT-företagen i Sverige? Jobba med utvecklare i världsklass? På plats, hybrid eller remote? Events och happenings som är något utöver det vanliga? Hos oss behöver du inte välja då allt det och mycket mer är grunden för vad vi på Cygni står för!

Hos oss får du utvecklas...

av ett bolag vars vision är att vara den absolut bästa arbetsgivaren för skickliga och ambitiösa IT-konsulter som älskar systemutveckling. Vi har blivit utsedda till Sveriges Bästa Arbetsplats hela sju gånger vilket vi ser som ett kvitto på att vi gör många rätt. Vi samarbetar tajt med våra kontor över hela Sverige, allt för kundens och konsultens bästa. Samarbete och långsiktighet är nyckelord för vår framgång. Vi är en organisation som erbjuder korta beslutsvägar och ger dig förtroende och mandat från dag ett kombinerat med en fantastisk gemenskap.

Som konsultchef hos oss...

ansvarar du för försäljning, rekrytering, marknadsföring, personalutveckling samt praktiska saker kring lokaler och ekonomi. Du bidrar till hur personalen trivs och utvecklas samtidigt som du hittar konsulternas drömuppdrag. Hos oss tävlar vi inte mot varandra, istället kan du förvänta dig positiv energi, samarbete och dagligt stöd från alla andra konsultchefer på bolaget.

Så här beskriver en konsultchef rollen...

”Att vara konsultchef på Cygni handlar först och främst om att finnas till hands för medarbetarna, att hjälpa dem att utvecklas och hitta uppdrag som passar just deras intressen och önskemål samt finnas till hands som mentor och bollplank. Det handlar även om att hjälpa till att utveckla företaget genom att jobba med rekrytering, sälj och marknadsföring.”

En grundpelare för att lyckas...

i rollen som konsultchef hos oss är att du gillar att träffa och samarbeta med många andra både i försäljnings- och rekryteringssammanhang. Du växer och utvecklas av att ta hem affärer, utöka ditt nätverk och skapa långsiktiga relationer både internt och externt. Hos oss träffar du Östergötlands, och Sveriges, mest intressanta bolag och erbjuder marknadens mest passionerade IT-konsulter.

Vi tror att du har...

ditt nätverk i Östergötland, akademisk utbildning inom IT eller HR/ekonomi/marknadsområdet och drivs av att utveckla ditt ledarskap. Du kanske kommer från en utvecklarroll, har jobbat med IT-rekrytering eller har tidigare ledarerfarenheter. Vem vet? Det absolut viktigaste är att du verkligen vill utvecklas i en konsultchefsroll på ett bolag där konsulterna är vår viktigaste byggsten!

För oss är det viktigt att det märks att du vill ha roligt på jobbet...

och vi hoppas att du drivs lika mycket av att skapa lönsamma affärer som av att glädja våra konsulter med efterlängtade uppdrag hos deras drömkunder, roliga events och att vara stödet de behöver. Från och med 1:a oktober sitter vi mitt i centrala Linköping i helt nyrenoverade lokaler med Stora torget utanför fönstret.

Missa inte chansen att kunna bli en del av Cygni! Ansöker gör du här: https://cygni.hire.trakstar.com/jobs/fk02cxi/

Våra intervjuer sker på svenska, vi förutsätter därför att du behärskar det väl i både tal och skrift.


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.