Vad vill du bygga? Media­sajter, börs­system, komplexa algoritmer, IoT-lösningar eller Bolibompa-webben?

Som fullstacksutvecklare på Cygni – Sveriges Bästa Arbetsplats – arbetar du vanligtvis över hela teknikstacken med alltifrån REST-tjänster, Bash-script och NoSQL-databaser till frontnära JavaScript-programmering. Men viktigast av allt är att du får jobba med passionerade kollegor i fräscha uppdrag hos intressanta kunder. Bland våra kunder finns Sveriges Television, Expressen, Com Hem och många andra företag som är ledande inom sin bransch.

Något som skiljer oss från många andra konsultbolag är att vi satsar stenhårt på din individuella kompetens­utveckling. Vi hjälper, inspirerar och tar hand om varandra. Hela företaget drivs på ett sätt där laganda, kompetens­spridning och en grym arbetskultur är inbyggt i vårt DNA.

Några vanliga buzzwords som vi ser i våra projekt just nu är open source (såklart), Java, JavaScript, C#, Node.js, Go, Git, NoSQL, Docker, Amazon AWS, Azure, Continuous Delivery, React, Vue.js, Angular, microservices, async, ReactiveX...

För att trivas som fullstacks­utvecklare hos oss har du bra koll på en del av teknikerna ovan. Förmodligen är du civil­ingenjör och har jobbat professionellt med utveckling i några år. Att jobba agilt och testdrivet är en självklarhet för dig och du levererar snygg och testbar kod. Du gillar open source och strävar efter att ligga i framkant när det gäller nya tekniker. Absolut viktigast är dock att du är en relationsbyggare som trivs i konsult­rollen!

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och har jobbat ett tag sedan din tekniska utbildning? Har du goda kunskaper i svenska och söker en flexibel och omhändertagande arbetsgivare? Vill du jobba med grymma kollegor på Sveriges Bästa Arbetsplats där vi har fantastisk gemenskap, roliga kunder och marknadens bästa förmånspaket? Ansök då genom att fylla i formuläret nedan! Skicka med CV eller ange din LinkedIn-profil.

Fullstacks­utvecklare


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.