Crib & Connect

I samband med att Cygni blivit part of Accenture vill vi gärna ge alla inom CIE och Cygni en möjlighet att lära känna varandra bättre.

Därför startar vi nu Crib & Connect där vi besöker alla Cygnis lokala kontor runtom i Sverige. Vi startar i Luleå hösten 2021 och fortsätter genom Sverige under 2022.

På plats på de lokala kontoren kommer det vara mingel och en kortare föreläsning som kommer att hållas av en kollega från CIE. Ämnena varierar från ort till ort.

Föreläsningarna kommer streamas till hela Cygni och CIE. Det blir möjlighet att ställa frågor båda för de som följer streamen via YouTube och de som är på plats.

Du kommer också få möjlighet att se hur våra kollegor har det runtom i landet genom en MTV Cribs-inspirerad guidad tur :)


Om Parkash

Om Parkash har varit på Accenture i över tre år och är en “systemtänkare” som kommer med bred erfarenhet från stora som små projekt (främst inom framställning, produktion, finans och detaljhandel). Hans främsta intresseområden är execution agility, value delivery, solutioning och mixed-technology.

Om kommer prata om sitt projekt på IKEA. Det blir en introduktion av ämnet, hur Accenture är involverade i projeketet och en inblick i det som pågår idag (inklusive en demo).


Josefin Billborn

Josefin är People Experience lead för Accenture Technology och en del av det nordiska team som driver arbetet med att utveckla en kreativ innovatiosnkultur och inspirerande ledare i Norden.

En viktig del av våra kärnvärden inom Accenture är att respektera invididen. Det innebär att värdera mångfald och varje individs unika bidrag genom att främja en en öppen och inkluderande miljö, präglad av ömsesidigt förtroende.

Vad innebär detta i praktiken? Vilka hinder kan vi stöta på? Vad kan vi bidra med som individer, ledare och team för att uppnå detta? Allt detta och mer kommer vi att utforska tillsammans!


Fredrik Laurent

Vår första sessionen i Luleå hölls av vår kollega Fredrik Laurent, han dök ner i den smarta hem-lösning som han varit med och byggt för Sara Kulturhus i Skellefteå. Fredrik har en bakgrund som egenföretagare inom webb och appar. Han har de senaste åren utvecklat dataspel och hans expertis ligger idag inom Unity 3d.

Fredrik berättade om hur han har byggt ett inomhusnavigeringssystem för Sara Kulturhus i Skellefteå. Vi fick en inblick i hur processen och resultatet har sett ut, kodexempel, samt ideér och planer om vidare utveckling.