Crib & Connect

I samband med att Cygni blivit part of Accenture vill vi gärna ge alla inom CIE och Cygni en möjlighet att lära känna varandra bättre.

Därför startar vi nu Crib & Connect där vi besöker alla Cygnis lokala kontor runtom i Sverige. Vi startar i Luleå den 24:e november och avslutar det hela i Stockholm någon gång under våren.

På plats på de lokala kontoren kommer det vara mingel och en kortare föreläsning som kommer att hållas av en kollega från CIE. Ämnena varierar från ort till ort.

Föreläsningarna kommer streamas till hela Cygni och CIE. Det blir möjlighet att ställa frågor båda för de som följer streamen via YouTube och de som är på plats.

Du kommer också få möjlighet att se hur våra kollegor har det runtom i landet genom en MTV Cribs-inspirerad guidad tur :)

Den första sessionen i Luleå kommer att hållas av vår kollega Fredrik Laurent, han kommer dyka ner i den smarta hem-lösning som han varit med och byggt för Sara Kulturhus i Skellefteå. Fredrik har en bakgrund som egenföretagare inom webb och appar. Han har de senaste åren utvecklat dataspel och hans expertis ligger idag inom Unity 3d.

Fredrik Laurent

Fredrik kommer berätta om hur han har byggt ett inomhusnavigeringssystem för Sara Kulturhus i Skellefteå. Vi får en inblick i hur processen och resultatet har sett ut, kodexempel, samt ideér och planer om vidare utveckling.