Är du kreativ, social, användarcentrerad, techig eller all-of-the-above? Då kanske du är nästa stjärna på Sveriges Bästa Arbetsplats!

Vilka är vi?

Vår vision är att vara den absolut bästa arbetsgivaren för en skicklig och ambitiös IT-konsult. Därför lägger vi stor vikt vid dig då du är det viktigaste vi har. Vi lyssnar på dig, vi arbetar för dig och vi gör vårt yttersta för att du ska må bra hos oss. Dessutom älskar vi tech, teambuilding och framförallt: att ha kul tillsammans! Klyschigt tänker du kanske? – helt sant menar vi! Vi ser vår återkommande 1:a plats i Great Place to Work som ett kvitto på att vi gör helt rätt.

Vem är du?

Som backendutvecklare hos oss ser vi gärna att du är ödmjuk, prestigelös och vågar be om hjälp samt gillar att diskutera nya lösningar.
Du är intresserad av att lära dig nya saker och ompröva tidigare kunskaper.
Vi tror att du är orädd kring att resonera och göra avvägningar för att hitta den lösning som passar bäst i ett givet scenario.

Du lägger stor omsorg kring din kod som gärna bör vara alltifrån läsbar, testbar och robust, som även är lätt att underhålla.
Testdriven utveckling ska vara en självklarhet.

I ett typiskt uppdrag kan du förväntas att utveckla inom allt inom Serverless, Cloud, REST-tjänster, scripting samt relationsdatabaser och NoSQL.

Vanliga tekniker brukar vara Java, Kotlin, C#, .NET core, Node.js, Go, Docker, AWS, Azure, microservices, async programmering och Reactive.

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet efter dina studier från något tekniskt universitet. Sannolikt är du systemvetare eller ingenjör. Viktigast är dock att du är en relationsbyggande person som trivs i konsultrollen.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du roliga uppdrag som du själv är med och styr över. Kompetensutveckling öser vi över dig och den är naturligtvis betald och individuell. Du får passionerade kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap, och vill lära sig av dig. Kulturen är inkluderande och förutom fast lön har vi även marknadens bästa förmånspaket (ja, vi benchmarkar).

Vill du också arbeta på Sveriges bästa arbetsplats?

Ansök då med att fylla i formuläret nedan, men innan dess så kan det vara bra att veta, att intervjuerna sker på svenska så vi förutsätter att du behärskar det väl i både tal och skrift.

Skicka med CV eller länka till din LinkedIn. Vi ser fram emot det!

Våra intervjuer sker på svenska, vi förutsätter därför att du behärskar det väl i både tal och skrift.


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.