Vilka är vi?

Vi är ett glatt gäng systemutvecklare, embeddedutvecklare och UXare som vill bli fler! Vi lägger stor vikt vid medarbetaren och är ett bolag där konsulten är i fokus, du är det viktigaste vi har.

Vi lyssnar på dig, vi arbetar för dig och vi gör vårt yttersta för att du ska må bra hos oss. Dessutom älskar vi tech, teambuilding och framförallt: att ha kul tillsammans! Klyschigt tänker du kanske? – helt sant menar vi!

Vem är du?

Ja, vem är du? Vad vill du göra? Vad brinner du för? Vi arbetar fram det uppdrag som går i linje med din plan för framtiden. Om du inte har någon plan så fixar vi en tillsammans!

Vi tror att du är intresserad av teknik. Du gillar att lära dig nya saker samt att dela med dig av din kunskap. Du är en relationsbyggande person som trivs i konsultrollen. Du vill arbeta på ett bolag där du är med och påverkar din vardag. Kanske är du självlärd utvecklare eller så har du ingenjörsutbildning i grunden, det viktigaste för oss är att du brinner för teknik och har några års erfarenhet av systemutveckling!

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du roliga uppdrag som du själv är med och styr över. Kompetensutveckling öser vi över dig och den är naturligtvis betald och individuell. Du får passionerade kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap, och vill lära sig av dig. Kulturen är inkluderande och förutom fast lön har vi även marknadens bästa förmånspaket (ja, vi benchmarkar).

Låter det som du?

Ansök då med att fylla i formuläret nedan, men innan dess så kan det vara bra att veta, att intervjuerna sker på svenska så vi förutsätter att du behärskar det väl i både tal och skrift.

Skicka med CV eller länka till din LinkedIn. Vi ser fram emot det!


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.