Är du kreativ, social, användarcentrerad, techig eller all-of-the-above? Då kanske du är nästa stjärna på Sveriges Bästa Arbetsplats!

Vilka är vi?

Vår vision är att vara den absolut bästa arbetsgivaren för en skicklig och ambitiös IT-konsult. Därför lägger vi stor vikt vid dig då du är det viktigaste vi har. Vi lyssnar på dig, vi arbetar för dig och vi gör vårt yttersta för att du ska må bra hos oss. Dessutom älskar vi tech, teambuilding och framförallt: att ha kul tillsammans! Klyschigt tänker du kanske? – helt sant menar vi! Vi ser vår återkommande 1:a plats i Great Place to Work som ett kvitto på att vi gör helt rätt.

Vem är du?

Ja, vem är du? Vad vill du göra? Vad brinner du för?

Som sommarjobbande fullstackutvecklare hos oss kommer du att delta i ett team som ska bygga och förvalta vår nya plattform för spel till studentevent. Du kanske har hört talas om Snakebot eller Pokerbot? Sommarjobbsteamet kommer att ansvara för att bygga en ny plattform för dessa spel men även andra kommande spel som ska kunna användas på studentevent och liknande.

Vi ser gärna att du har max ett eller två år kvar av dina studier från något tekniskt universitet. Sannolikt är du systemvetare eller ingenjör. Viktigast är dock att du är en relationsbyggande person som trivs i konsultrollen.

För att lyckas i rollen så ser vi en självgående person med kunskaper och intresse i hela teknikstacken.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du ett roligt uppdrag som du själv är med och styr över. Du kommer att sitta på plats på Cygnis kontor i Luleå minst ett par dagar i veckan.

Efter sommarjobbet finns det möjlighet till fortsatt jobb och på sikt förtur att söka Talangprogrammet

Vill du också arbeta på Sveriges bästa arbetsplats?

Ansök då med att fylla i formuläret nedan, men innan dess så kan det vara bra att veta, att intervjuerna sker på svenska så vi förutsätter att du behärskar det väl i både tal och skrift.
Skicka med CV eller länka till din LinkedIn. Vi ser fram emot det!

Fullstacks­utvecklare

Våra intervjuer sker på svenska, vi förutsätter därför att du behärskar det väl i både tal och skrift.


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.