Vilka är vi?

Vi bryr oss om dig, du är det viktigaste vi har och därför kommer vi att göra allt för att du ska må så bra som möjligt och bli så bra utvecklare som möjligt utefter dina förutsättningar. Med visionen att vara den absolut bästa arbetsgivaren för en skicklig och ambitiös IT-konsult gör vi dig till vår främsta prioritering. Som bevis på att hard work pays off har vi sju år i rad har vi vunnit utmärkelsen som Sveriges bästa arbetsplats, en stolthet för oss. Vi är ett bolag som älskar tech och ständig utveckling. Dessutom har vi väldigt kul tillsammans! Vi letar efter en senior backendutvecklare till vårt Malmökontor. Vi startade upp hösten 2018 och består i dagsläget av cirka femton stycken härliga kollegor med Björn Dahlberg som regionchef i spetsen och letar efter ännu fler!

Vem är du?

Som senior backendutvecklare kommer du att hjälpa våra juniora konsulter att utvecklas. Du kommer att få stor möjlighet att bidra med din kunskap genom men även lära dig själv på vägen. Du känner dig trygg inom backend eller fullstackutveckling men bör ha jobbat med backendutveckling den senaste tiden, helst inom Java eller C#/.NET. Om du har jobbat med någon molntjänst är det ett stort plus!

Vad erbjuder vi?

För oss är det viktigt med bra förmåner, därför erbjuder vi bland annat både en privat sjukvårds- och sjukförsäkring, tjänstepension, föräldralön och 5000 kronor i friskvård där vi även har många gemensamma aktiviteter med Accenture IF.

Hos oss får du roliga uppdrag som du själv är med och styr över. Kompetensutveckling öser vi över dig och den är naturligtvis betald och individuell. Kulturen är inkluderande och och vi hittar regelbundet på aktiviteter tillsammans med mottot “Cygni sponsrar allt som är bra och inkluderande”. Förutom fast lön har vi även marknadens bästa förmånspaket (ja, vi benchmarkar).
Våra intervjuer sker på svenska, vi förutsätter därför att du behärskar det väl i både tal och skrift.

Våra intervjuer sker på svenska, vi förutsätter därför att du behärskar det väl i både tal och skrift.


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.