HemOm ossErbjudande
Vi erbjuder den spets som krävs för att du som kund ska kunna bygga den bästa digitala lösningen!

Våra konsulter är fullstacksutvecklare, frontendare, mobilutvecklare, UX-designers, digitala designers och projektledare. Helt enkelt alla kompetenser som krävs för att kunna hjälpa dig att bygga de bästa digitala lösningarna.

Det som är gemensamt för alla våra konsulter är viljan att ständigt vilja förbättras. Att alltid välja de tekniker och verktyg som är bäst för dig som beställer. Men teknik är inte allt, för oss är det minst lika viktigt med god kommunikation, att vara transparent, effektiv och tydlig.

För att nå dit jobbar vi väldigt fokuserat med vår rekrytering. Vi är selektiva, alla våra konsulter får genomgå både tekniska och sociala tester. Det vi söker efter är konsulter som verkligen vill göra skillnad, som vill göra ett riktigt bra jobb.

Alla som börjar hos oss är framåtlutade, det betyder att de har en vilja att förbättra, framåtanda, nytänk, nyfikenhet. Ja, ni fattar. Vi hjälper våra konsulter genom att satsa stenhårt på kompetensutveckling och aktiv kompetensspridning. Dessutom är vi extremt noga när vi matchar konsulterna med uppdragen – det måste helt enkelt bli bra.

För att få bättre förståelse för hur vi jobbar på Cygni kan du läsa mer via länkarna nedan. Där beskriver vi vår arbetskultur, rekryteringsprocess, kompetensutveckling och hur vårt sälj fungerar. Om du vill veta mer om vårt erbjudande, kontakta oss på info@cygni.se!

Är du nästa stjärna?

På Cygni passar du både om du har arbetslivserfarenhet sedan tidigare eller om du är på väg ut i arbetslivet. Om du vill jobba i digitala projekt med branschens bästa konsulter inom frontend, fullstack, mobilt och UX/design hoppas vi att du ansöker via våra jobbannonser nedan, vi söker kontinuerligt efter nya stjärnor!

Läs mer om hur det är att vara frontendutvecklare på CygniLäs mer om hur det är att vara fullstacksutvecklare på CygniLäs mer om hur det är att vara mobilutvecklare på CygniLäs mer om hur vi jobbar med UX och designLäs mer om Cygnis traineeprogram

Träffa några av våra konsulter