HemMedarbetareMartin Barksten

Martin Barksten

Fullstacksutvecklare, Stockholm

Martin är en driven systemutvecklare utöver det vanliga. Att han dansade igenom marknadens tuffaste tekniktester förklaras till stor del av att han är en exceptionellt duktig programmerare, men också att han har flera års erfarenhet av professionell systemutveckling.

Martin har ett genuint intresse för programmering som bland annat visar sig i att skriva egna applikationer på fritiden, prova nya programmeringsspråk eller att vara lärarassistent åt studenter. Han har en gedigen datalogisk grund genom en Master i datavetenskap från KTH och har vid sidan av studierna kontinuerligt haft utvecklarjobb.

Till sättet är Martin trevlig, öppen och har nära till skratt. Utöver programmeringen har han hunnit med att vara chefredaktör för studentkårens tidning med en redaktion på ca 20 personer samt varit IT- och utvecklingsansvarig för Studs, den årliga studieresan som Datasektionen på KTH genomför.

Martin är ambitiös, intresserad och sammantaget en sylvass utvecklare vilket gör honom till en uppskattad medlem i vilket team som helst.

Kontakta Martin

Läs fler blogginlägg av Martin

En modern Dr. Watson

Jag tittar på skärmen och tänker att detta är ju helt omöjligt, det kan väl inte finnas någon rationell förklaring till de problem jag har? […]

Cygnibloggen