HemMedarbetareChen Liu

Chen Liu

Frontendutvecklare, Stockholm

Första kontakten med Chen stiftades när hon vann en programmeringstävling som arrangerades för alla studenter på Medieinstitutet under 2014. Därefter har Cygni hållit kontakten och kunde erbjuda en traineetjänst efter omfattande intervjuer och tekniska tester.

Efter att ha studerat matematik och naturvetenskapliga ämnen på gymnasienivå i Kina och en plats som kursetta så valde hon en karriär inom vetenskaplig journalistik. Efter några år saknade Chen komplex problemlösning, matematiska utmaningar och valde därför att utbilda sig till utvecklare med fokus på frontend.

Chen är en mycket skicklig systemutvecklare med inriktning mot frontend och JavaScript och har god förståelse för utveckling på ett flertal plattformar. Hon har ett mycket stort programmeringsintresse och lär sig lätt och enkelt nya teknologier och ramverk.

Chen är strukturerad, snabblärd, ambitiös och trivs bäst när hon får arbeta med intressant problemlösning. Hon är glad, kommunikativ och utåtriktad – en riktig energispridare helt enkelt!

Kontakta Chen

Cygnibloggen