Är du bra på att kommunicera? Får du teamet att må bra? Är du en ledare med koll på teknik?

Cygni har visionen att vara den bästa arbetsgivaren för dig som är en passionerad IT-konsult och jobbar med utveckling av digitala tjänster och produkter. Sedan 2014 har vi prenumererat på förstaplatsen som Sveriges Bästa Arbetsplats!

För att lyckas med utvecklingen av digitala tjänster behövs rutinerade agila ledare med konkret erfarenhet av systemutvecklingsprojekt. Vi söker nu dig som kan ta roller som produktägare, scrum master och teknisk projektledare. Det ideala för oss är om du kan axla alla tre rollerna!

I våra projekt tar vi fram tekniskt komplexa produkter och lösningar så vi ser helst att du har din bakgrund inom systemutveckling, och att du vid behov kan gå in och arbeta med programmering i teamet. Du har gissningsvis jobbat i tvärfunktionella team i en agil set-up och det är meriterande om du arbetat tätt med beställare, kunder eller användare.

Kommunikation faller sig naturligt för dig. Att leda workshops, möten och presentationer känns självklart. Du är van att leda team, du identifierar och bidrar med sådant som skapar välmående och produktiva grupper. Dessutom har du har goda kunskaper om hur organisationer och processer bör se ut både för teamet och på den övergripande nivån, och du är med och påverkar dessa.

På Cygni jobbar vi tillsammans. Vi hjälper, inspirerar och tar hand om varandra. Hela företaget drivs på ett sätt där laganda, kompetensspridning och en öppen arbetskultur är inbyggt i vårt DNA. Vi erbjuder ett generöst förmånserbjudande och dessutom öser vi kompetensutveckling över dig.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Har du sedan länge avslutat din tekniska utbildning? Är du duktig på svenska och söker en flexibel och omhändertagande arbetsgivare? Vill du jobba med grymma kollegor på Sveriges Bästa Arbetsplats där vi har fantastisk gemenskap och roliga kunder? Ansök då genom att fylla i formuläret nedan! Skicka med CV eller ange din LinkedIn-profil.

OBS! I samband med semestertider kan det ta lite längre tid innan vi återkopplar på din ansökan.

Ledare med koll på teknik


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.