Är du bra på att kommunicera? Får du teamet att må bra? Är du en ledare med koll på teknik?

Vilka är vi?

Cygnis vision är att vara den absolut bästa arbetsgivaren för en skicklig och ambitiös IT-konsult. Därför lägger vi stor vikt vid dig då du är det viktigaste vi har. Vi lyssnar på dig, vi arbetar för dig och vi gör vårt yttersta för att du ska må bra hos oss. Dessutom älskar vi tech, teambuilding och framförallt: att ha kul tillsammans! Klyschigt tänker du kanske? – helt sant menar vi! Vi ser vår återkommande 1:a plats i Great Place to Work som ett kvitto på att vi gör helt rätt.

Vem är du?

För att lyckas med utvecklingen av digitala tjänster behövs rutinerade agila ledare med konkret erfarenhet av systemutvecklingsprojekt. Vi söker nu dig som kan ta roller som produktägare, scrum master och teknisk projektledare. Det ideala för oss är om du kan axla alla tre rollerna!

I våra projekt tar vi fram tekniskt komplexa produkter och lösningar så vi ser helst att du har din bakgrund inom systemutveckling, och att du vid behov kan gå in och arbeta med programmering i teamet. Du har gissningsvis jobbat i tvärfunktionella team i en agil set-up och det är meriterande om du arbetat tätt med beställare, kunder eller användare.

Kommunikation faller sig naturligt för dig. Att leda workshops, möten och presentationer känns självklart. Du är van att leda team, du identifierar och bidrar med sådant som skapar välmående och produktiva grupper. Dessutom har du har goda kunskaper om hur organisationer och processer bör se ut både för teamet och på den övergripande nivån, och du är med och påverkar dessa.
Vi ser gärna att du sedan länge avslutat din tekniska utbildning. Viktigast är dock att du är en relationsbyggande person som trivs i konsultrollen.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du roliga uppdrag som du själv är med och styr över. Kompetensutveckling öser vi över dig och den är naturligtvis betald och individuell. Du får passionerade kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap, och vill lära sig av dig. Kulturen är inkluderande och förutom fast lön har vi även marknadens bästa förmånspaket (ja, vi benchmarkar).

Vill du också arbeta på Sveriges bästa arbetsplats?

Ansök då med att fylla i formuläret nedan, men innan dess så kan det vara bra att veta, att intervjuerna sker på svenska så vi förutsätter att du behärskar det väl i både tal och skrift.

Ledare med koll på teknik


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.