Ta chansen och bli en del av Sveriges Bästa Arbetsplats! Vi behöver nu förstärka vårt team i Umeå med en entreprenöriell konsultchef. I denna roll kommer du få möjlighet att glädja våra konsulter med efterlängtade uppdrag hos deras drömkunder! Vi söker nu dig som vågar tänka nytt och annorlunda och har ett driv utöver det vanliga!

Vilka är vi på Cygni?

Vi är ett konsultbolag vars vision är att vara den absolut bästa arbetsgivaren för en skicklig och ambitiös IT-konsult. Vi älskar vi tech, teambuilding, kompetensutveckling och framförallt: att ha kul tillsammans! Vårt kontor i Umeå är beläget centralt på Thulegatan 1. I dagsläget är vi 18 personer som gillar att hänga och att hitta på saker tillsammans, som att träna, fara ut å grilla, basta, spela brädspel, klättra eller ta en AW.

Låter bra, men vad kommer jag göra i rollen som konsultchef på Cygni?

Som konsultchef på Cygni arbetar du i en varierad roll som innefattat allt från att driva dina egna rekryteringsprocesser, etablera nya kundkontakter som att underhålla befintliga kundrelationer till personalutveckling och kulturskapande aktiviteter.

I rollen arbetar du tätt tillsammans med ledningsgruppen där ni tillsammans driver affären framåt. Du ansvarar för en konsultgrupp och ser till att personalen trivs och utvecklas i sina roller.

Så här beskriver Christian Olsson, konsultchef, rollen hos oss:

“Som konsultchef på Cygni ser jag mig främst som en service- och stödfunktion där mitt fokus handlar om att finnas till hands för mina fantastiska medarbetare, att hjälpa dem att utvecklas samt hitta uppdrag som passar just deras intressen och kompetens. Det handlar även om att hjälpa till att utveckla Cygni genom att jobba med rekrytering, sälj och marknadsföring. "En otroligt varierande och rolig roll helt enkelt!”

Vem är du?

Vi tror att du har en akademisk utbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll och kanske har ett extra öga för just sälj.

Vi ser gärna att du tänker nytt, tar ägandeskap och driver processer från start till mål. Du har lätt att etablera nya kontakter och besitter en stor nyfikenhet för andra individer, såväl kollegor som kunder. Vi tror även att du tror att du, liksom vi, värdesätter att ha riktigt roligt på jobbet!

Vad erbjuder vi?

Vi lägger stor vikt vid dig som medarbetare då du är det viktigaste vi har. Vi lyssnar på dig, vi arbetar för dig och vi gör vårt yttersta för att du ska må bra hos oss.

Hos oss tävlar vi inte mot varandra, istället kan du förvänta dig positiv energi, samarbete och dagligt stöd från alla andra konsultchefer på bolaget. Det är viktigt och har alltid varit att alla kan vara med och påverka Cygnis arbetssätt och framsteg. Tillsammans driver vi Cygni framåt och fortsätter att bygga Sveriges bästa arbetsplats.

Vill du också arbeta på Sveriges bästa arbetsplats?

Ansök då med att fylla i formuläret nedan, men innan dess så kan det vara bra att veta, att intervjuerna sker på svenska så vi förutsätter att du behärskar det väl i både tal och skrift. Skicka med CV eller länka till din LinkedIn. Vi ser fram emot det!


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.