Vill du bli en viktig del...

av ett växande företag med grymma medarbetare, fantastisk gemenskap och spännande kunder? Cygni flyttar in i Umeå och letar efter en konsultchef för att leda det nya kontoret.

Hos oss får du utvecklas som konsultchef...

i ett bolag vars vision är att vara den absolut bästa arbetsgivaren för skickliga och ambitiösa IT-konsulter som älskar systemutveckling. Vi har blivit utsedda till Sveriges Bästa Arbetsplats hela sju gånger; det ser vi som ett kvitto på att vi gör helt rätt. Vi samarbetar med våra kontor över hela Sverige, allt för kundens och konsultens bästa, samarbete och långsiktighet är nyckelord för vår framgång. Vi är en organisation som erbjuder korta beslutsvägar och ger dig förtroende och mandat från dag ett. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida.

Som vår första konsultchef i Umeå...

rapporterar du direkt till regionchefen för Cygni Norr – Andreas Johansson. Du ansvarar för försäljning, rekrytering, marknadsföring, personalutveckling samt praktiska saker kring lokaler och ekonomi. Du bidrar till hur personalen trivs och utvecklas och hittar konsulternas drömuppdrag. Hos oss tävlar vi inte mot varandra. Istället kan du förvänta dig positiv energi, samarbete och dagligt stöd från de övriga konsultcheferna på bolaget.

Så här beskriver en konsultchef rollen:
”Att vara konsultchef på Cygni handlar först och främst om att finnas till hands för medarbetarna. Hjälpa dem att utvecklas och hitta uppdrag som passar just deras intressen och önskemål samt finnas till hands som mentor och bollplank. Det handlar även om att hjälpa till att utveckla företaget genom att jobba med rekrytering, sälj och marknadsföring.”

En grundpelare för att lyckas...

i rollen som konsultchef hos oss är att du gillar att träffa och samarbeta med många andra, både i försäljnings- och rekryteringssammanhang. Du växer och utvecklas av att ta hem affärer, utöka ditt nätverk och skapa långsiktiga relationer, både internt och externt. Hos oss träffar du Umeås mest intressanta bolag och erbjuder marknadens mest passionerade IT-konsulter.

För oss är det viktigt att det märks att du vill ha roligt på jobbet.

Vi hoppas att du drivs lika mycket av att skapa lönsamma affärer som av att glädja våra konsulter med efterlängtade uppdrag hos deras drömkunder.

Du har...

erfarenhet från försäljning av konsulter inom IT-branschen och har ditt nätverk i Umeå, gärna i kombination med akademisk utbildning inom IT eller HR/ekonomi/marknadsområdet. Har du erfarenhet från bemannings- eller rekryteringsbolag inom IT är detta extra positivt. Det absolut viktigaste är att du verkligen vill till, eller vill utvecklas i en konsultchefsroll på ett bolag där konsulterna är vår viktigaste byggsten!

Hör av dig!

Om du är en glad, affärsdriven, relationsbyggare som vill vara med på vår resa i Umeå från start!

Har du fler frågor innan du söker?

Kontakta Regionchef för Cygni Norr, Andreas Johansson på [email protected] eller på 070-170 2885

Konsultchef i Umeå

Våra intervjuer sker på svenska, vi förutsätter därför att du behärskar det väl i både tal och skrift. Det är också bra att veta att nu under sommaren kan processen dröja lite längre än vanligt.


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.