Cygni Väst växer och nu behöver vi utöka med ytterligare en konsultchef till vårt härliga gäng. Vi söker dig som brinner för relationer, människor, att bygga affären samt har ett hjärta som klappar lite extra för sälj. I denna roll kommer du ingå i ledningsgruppen och arbeta tätt tillsammans med regionchef och våra fyra konsultchefer, där du får stor möjlighet att påverka och utvecklas i din ledarroll.

Vilka är vi på Cygni?

Vi är ett konsultbolag vars vision är att vara den absolut bästa arbetsgivaren för en skicklig och ambitiös IT-konsult och vi tror att work-life-balance är nyckeln till att vara sitt bästa jag på jobbet. På vårt centrala kontor i Göteborg är vi i dagsläget 60 kollegor, inklusive våra chefer. Vi gillar verkligen vårt kontor och här hittar vi på en massa saker tillsammans, allt från kompetenskvällar, snake-bot tävlingar till meet-ups, brädspelskvällar eller en spontan aw.

Vad kommer jag göra i rollen som konsultchef på Cygni?

Som konsultchef arbetar du tätt tillsammans med ledningsgruppen där ni tillsammans driver affären framåt. Rollen är varierande där du ansvarar för en konsultgrupp och ser till att personalen trivs och utvecklas i sina roller. Du arbetar också med både rekrytering och försäljning, där kundvård och affärsutveckling är en stor del av vardagen. Hos oss tävlar vi inte mot varandra, istället kan du förvänta dig positiv energi, samarbete och dagligt stöd från alla konsultchefer på bolaget. Tillsammans driver vi Cygni framåt!

Så här beskriver en konsultchef rollen hos oss:

“Att vara konsultchef på Cygni lever efter uttrycket att “ingen dag är sig lik”. Du får jobba i en flexibel roll med stor frihet, där medarbetaren är i fokus. Du får även vara med och utveckla företaget samt individerna hos oss i en härlig gemenskap”.

Vem är du?

Du är en person som trivs att jobba i team, där vi tillsammans tar oss an det dagliga arbetet och de olika delarna inom rollen som konsultchef. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll och kanske har ett extra öga för just sälj. Som person tror vi att du har en stor nyfikenhet för andra individer, såväl kollegor som kunder, för att förstå deras drivkrafter, behov och beteenden.

Ansökan

Vi är stolta över att vi 7 år i rad, har utsetts till Sveriges bästa arbetsplats enligt Great Place to Work och till Karriärföretag 2022 och 2023. Vill du också vara med på vår resa framåt? Vi ser fram emot att höra mer från dig, varmt välkommen med din ansökan nedan.

Ansök genom att fylla i formuläret nedan.

För frågor angående tjänsten:

Johanna Holmberg, Regionchef
[email protected]
0725537726

Våra intervjuer sker på svenska, vi förutsätter därför att du behärskar det väl i både tal och skrift.


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.