Vilka är vi?

Cygni är ett IT-konsultföretag som 7 år i rad vunnit den fina utmärkelsen Sveriges bästa arbetsplats. Vi älskar tech, teambuilding och att ständigt utvecklas. Vi har helt enkelt väldigt kul tillsammans! Vill du vara med på våra äventyr och axla rollen som HR-specialist inom rekrytering – look no further!

Vem är du?

Vi söker dig som vill teama upp med Pia, Isabelle samt alla våra konsultchefer för att hitta fler fantastiska konsulter till Cygni. Vi ser gärna att du har ett starkt driv och vilja att utvecklas samt erfarenhet av att rekrytera tech-roller.

I dina uppgifter ingår att:

  • Genomföra search av intressanta kandidater till Cygni
  • Operativt stötta våra konsultchefer i rekrytering med alltifrån screening, telefonintervjuer, intervjubokningar och uppföljningar
  • Delta på rekryteringsmässor
  • Employer branding-aktiviteter

Vad erbjuder vi?

På Cygni är det alltid något som händer så möjligheterna till variation är stora. Hittar du de där systemutvecklings-enhörningarna? Yees! Gillar du att skriva instagraminlägg? Yay! Är nätverka med kandidater över en lunch något som du går igång på? Fabulous! Låt oss prata!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på Cygni där du kommer att jobba med alla våra regionala kontor. Idag finns vi i Göteborg, Linköping, Luleå, Malmö, Stockholm och Östersund – pick your city att jobba ifrån!
Urval och intervjuer sker löpande.

Skicka med CV eller länka till din LinkedIn.

Har du frågor?
Kontakta: [email protected]

HR-specialist inom rekrytering

Våra intervjuer sker på svenska, vi förutsätter därför att du behärskar det väl i både tal och skrift. Det är också bra att veta att nu under sommaren kan processen dröja lite längre än vanligt.


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.