Vill du vara med och bygga Sveriges fräschaste nyhets­sajt, nästa generations taxi­lösning, heta spel eller Bolibompa-webben?

Som frontendutvecklare på Cygni – Sveriges Bästa Arbetsplats – får du jobba med passionerade kollegor i fräscha uppdrag hos intressanta kunder. Bland våra kunder finns Sveriges Television, Expressen, Com Hem och många andra företag som är ledande inom sin bransch.

Vi jobbar tillsammans, vi hjälper och inspirerar varandra. Vi satsar stenhårt på individuell kompetens­utveckling. Hela företaget drivs på ett sätt där laganda, kompetens­spridning och en grym arbetskultur är inbyggt i vårt DNA.

För att du ska trivas som frontendutvecklare hos oss kombinerar du form och estetik med snygg och testbar kod, självfallet med användaren i fokus. JavaScript sitter i ryggmärgen, du kan manipulera DOM:en utan jQuery och att jobba med moderna byggverktyg känns självklart för dig. Dessutom har du naturligtvis koll på HTML/CSS, webbstandards, mobil utveckling och ditt defaultläge är att jobba agilt. Du är intresserad av det som trendar just nu (exempelvis React, Vue.js, Angular, Node.js, TypeScript och Continuous Delivery). Absolut viktigast är dock att du är en relations­byggare som trivs i konsult­rollen!

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och har jobbat några år efter din tekniska utbildning? Har du goda kunskaper i svenska och söker en flexibel och om­händertagande arbetsgivare? Vill du jobba med grymma kollegor på en Sveriges Bästa Arbetsplats där vi har fantastisk gemenskap, roliga kunder och marknadens bästa förmånspaket? Ansök då genom att fylla i formuläret nedan! Skicka med CV eller ange din LinkedIn-profil.

Frontendutvecklare


Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här i vår rekryteringsprocess. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår dataskyddspolicy.