HemCygnibloggenyUML – generera UML-diagram online

yUML – generera UML-diagram online

Jag hittade ett skönt verktyg för att generera UML-diagram online. Det heter yUML och kan generera klass-, aktivitets- och användningsfallsdiagram genom enkel pseudokod.

Vi har nyligen lagt upp ett nytt informationsflöde på cygni.se som kallas Läst på Cygni. Det innehåller länkar till olika artiklar som konsulterna på Cygni läst den senaste tiden och baseras på en feed från twitter.com/cygniab (detaljer om hur flödet är uppbyggt finns på Cygnibloggen). Nedanstående yUML-pseudokod beskriver flödet:

[Konsult3]->[Delicious for K3]
[Konsult2]->[Delicious for K2]
[Konsult1]->[Delicious for K1]
[Delicious for K3]->[RSS 3]
[Delicious for K2]->[RSS 2]
[Delicious for K1]->[RSS 1]
[RSS 3]->[Twitterfeed]
[RSS 2]->[Twitterfeed]
[RSS 1]->[Twitterfeed]
[Twitterfeed]->[Twitter]
[Twitter]->[cygni.se]

[Twitter]->[paper.li]

Resultatet blir enligt nedan – snyggt och enkelt…

Infoflöde för Twitterintegration

Skrivet av

Är du nästa stjärna?

På Cygni passar du både om du har arbetslivserfarenhet sedan tidigare eller om du är på väg ut i arbetslivet. Om du vill jobba i digitala projekt med branschens bästa konsulter inom frontend, fullstack, mobilt och UX/design hoppas vi att du ansöker via våra jobbannonser nedan, vi söker kontinuerligt efter nya stjärnor!

Läs mer om hur det är att vara frontendutvecklare på CygniLäs mer om hur det är att vara fullstacksutvecklare på CygniLäs mer om hur det är att vara mobilutvecklare på CygniLäs mer om hur vi jobbar med UX och designLäs mer om Cygnis traineeprogram

Träffa några av våra konsulter

Cygnibloggen