HemCygnibloggenNya stjärnor på Cygni – Jessica, Mikael och Max!

Nya stjärnor på Cygni – Jessica, Mikael och Max!

Det har gått några veckor sedan jag bloggade om våra senaste stjärnskott som börjat på Cygni. Dels berättade jag om hur det är att jobba när teamet bara funkar, men jag intervjuade också vår UX-stjärna Hedda Ottersten från Göteborg.

På Cygni har vi alltid valt att vara extremt selektiva när vi rekryterar. Vi vill bara växa när vi träffar en person som vi är helt säkra på. Vår filosofi är att Cygni har råd att tacka nej till en potentiell stjärna men vi har inte råd att anställa en person som inte möter våra kompetenskrav eller som har fel attityd eller värderingar.

Om man är selektiv och lyckas locka rätt kandidater vid rekryteringen så läggs grunden till ett mycket framgångsrikt samarbete. Nu har vi återigen lyckan att få presentera ytterligare stjärnor!

Först ut är Jessica Wiklund, hon kommer närmast från byrån Sitrus och har sedan oktober förgyllt vår tillvaro här på Cygni. Idag skrivande stund har Jessica redan landat uppdrag på två av våra kunder. Hon är en UX/Digital designer med lång erfarenhet av att skapa digitala lösningar där användarens behov och kundens mål har en central roll i arbetet med designen. Jessica är alltid 100% engagerad i sina projekt, hennes sköna och flexibla sätt gör att hon alltid blir teamets och kundens favorit!

Nästa stjärna som börjat hos oss är frontendninjan Mikael Tilly. Mikaels intresse och driv kring teknik inom webbutveckling gör att han alltid har koll på de senaste trenderna och den senaste tekniken. Han har ena foten i den tekniska världen men jobbar också med UI/UX och grafisk design för webb. Sen är han dessutom råskön och social, en grym konsult helt enkelt!

Sist men inte minst, vår senaste trainee – frontendstjärnan Max Davidson. Max dansade lätt igenom våra tekniktester trots att han kommer direkt från skolan, dessutom är han extremt likeable vilket såklart ledde till att han landade ett uppdrag på ny kund direkt!

Skrivet av

Är du nästa stjärna?

På Cygni passar du både om du har arbetslivserfarenhet sedan tidigare eller om du är på väg ut i arbetslivet. Om du vill jobba i digitala projekt med branschens bästa konsulter inom frontend, fullstack, mobilt och UX/design hoppas vi att du ansöker via våra jobbannonser nedan, vi söker kontinuerligt efter nya stjärnor!

Läs mer om hur det är att vara frontendutvecklare på CygniLäs mer om hur det är att vara fullstacksutvecklare på CygniLäs mer om hur det är att vara mobilutvecklare på CygniLäs mer om hur vi jobbar med UX och designLäs mer om Cygnis traineeprogram

Träffa några av våra konsulter

Cygnibloggen