HemCygnibloggenKänslan när man vinner det tredje EM-guldet!

Känslan när man vinner det tredje EM-guldet!

Det känns faktiskt overkligt att vinna utmärkelsen Europas Bästa Arbetsplats för tredje gången. I grund och botten betyder det bara en sak – att vi gör något som är helt rätt här på Cygni!

Vi gör det igen. Vi kammar hem EM-guldet. Wow!

Att kamma hem en förstaplacering i världens största medarbetarundersökning är oerhört svårt men vårt recept är som vanligt enkelt. Vi lyssnar på våra medarbetare (jag vet, det är faktiskt inte svårare än så). I år hölls Europa-galan för Great Place To Work i Paris den 8 juni och vi var självklart där och representerade Sweden’s finest.

gptw paris 2017

Vi har sedan starten 2006 haft en enkel och tydlig vision:

Cygni ska vara den bästa arbetsgivaren för skickliga och ambitiösa systemutvecklare.

Nåja, för 11 år sedan gällde det endast för javakonsulter men där det har utökats över åren till att gälla fler discipliner. Varför då? Jo, för det är vad våra konsulter själva vill.

Idag jobbar 110 grymma utvecklare, agila ledare, UX:are, AD:s och devopsare här på Cygni. Vi finns i Stockholm och Göteborg, och vi trivs på jobbet. På riktigt. Annars hade vi inte vunnit den här fina Europa-utmärkelsen gång på gång!

island skoter gruppbild cygni 2017

Några av de intressanta saker som gjort sedan vi senast stod högst upp på prispallen i Europa är att vi har åkt längs Highway One i Kalifornien, vi har dykt i engradigt vatten på Island, vi har kört massvis av kompetensutveckling, vi har utbildat unga blivande teknologer, vi har anställt några av marknadens bästa konsulter och vi har startat coola projekt med många fina kunder. Det bästa är att vi faktiskt har gjort detta tillsammans. Konsulterna bestämmer hur vi ska konferera, hur vi ska jobba med kompetensutveckling, hur rekryteringsprocessen ska se ut, vilka kunder vi ska sälja på osv.

Vi är ett lag helt enkelt!

Party party på Europas Bästa Arbetsplats

Great Place To Work

Great Place To Work är världens största medarbetarundersökning. Den utförs av mer än 10 miljoner människor i 50 länder. I år lyckade vi för tredje gången vinna utmärkelsen Europas Bästa Arbetsplats som delades ut på Europa-galan i Paris den 8 juni.

gptw europe 2017 det tredje EM-guldet

Skrivet av

Är du nästa stjärna?

På Cygni passar du både om du har arbetslivserfarenhet sedan tidigare eller om du är på väg ut i arbetslivet. Om du vill jobba i digitala projekt med branschens bästa konsulter inom frontend, fullstack, mobilt och UX/design hoppas vi att du ansöker via våra jobbannonser nedan, vi söker kontinuerligt efter nya stjärnor!

Läs mer om hur det är att vara frontendutvecklare på CygniLäs mer om hur det är att vara fullstacksutvecklare på CygniLäs mer om hur det är att vara mobilutvecklare på CygniLäs mer om hur vi jobbar med UX och designLäs mer om Cygnis traineeprogram

Träffa några av våra konsulter

Cygnibloggen