HemCygnibloggenÅterigen – tokbra rekryteringar

Återigen – tokbra rekryteringar

Alltså, vi har verkligen fått en grym start på 2017. Under årets första månader har vi förmånligt nog fått bekanta oss med ett helt gäng nyanställda och nu är vi 100 pers totalt!

Göteborgskontoret växer så det knakar och där välkomnar vi Derrick Eriksson, Fanny Petersson Sällberg, Frank Thijssen, Malin Lind, Rickard Englund, Talat Cetinkaya och Pálmi Þór Valgeirsson. Så jäkla grymt!

Faktum är att det känns som att våra nya göteborgare redan är helt med i gänget. När någon sajnar med oss och bläcket på kontraktet har torkat brukar vi direkt bjuda in våra blivande Cygnianer till att delta på alla våra events. Konferenser, intressanta föreläsningar, konsultmöten, sköna fester och AW:s. Ju tidigare du som nyanställd deltar desto bättre!

I Stockholm har det också gått riktigt bra med rekryteringen. Där har vi förmånen att få välkomna Amanda Hammarberg, Carl-Gerhard Lindesvärd, Rafael Manth, Joatin Granlund, Johan Wendin, Siri Lööf och Torbjörn Gannholm. Tokbra rekryteringar!

Varje medarbetare är extremt viktig för oss. Därför väljer vi alltid att vara selektiva när vi rekryterar. Det är helt enkelt viktigt att våra konsulter passar ihop, att de har ett inbyggt driv och vill bidra till vår grymma gemenskap, annars är det svårt att erbjuda bästa möjliga förutsättningar för ett långt samarbete.

När man träffar så rätt som vi lyckats med under starten av detta år känns det extra bra att få välkomna våra nya UX-designers, fullstacksutvecklare och frontendare.

Välkomna!

Skrivet av

Är du nästa stjärna?

På Cygni passar du både om du har arbetslivserfarenhet sedan tidigare eller om du är på väg ut i arbetslivet. Om du vill jobba i digitala projekt med branschens bästa konsulter inom frontend, fullstack, mobilt och UX/design hoppas vi att du ansöker via våra jobbannonser nedan, vi söker kontinuerligt efter nya stjärnor!

Läs mer om hur det är att vara frontendutvecklare på CygniLäs mer om hur det är att vara fullstacksutvecklare på CygniLäs mer om hur det är att vara mobilutvecklare på CygniLäs mer om hur vi jobbar med UX och designLäs mer om Cygnis traineeprogram

Träffa några av våra konsulter

Cygnibloggen