Pressmeddelanden

Ny kund: Kungliga Biblioteket

, 2010-10-11

Kungliga Biblioteket är Sveriges nationalbibliotek. Sedan 1661 har de samlat in i stort sett allt som trycks i Sverige eller på svenska. Och de har gjort materialet tillgängligt för allmänheten som kan besöka KB för att beställa fram och läsa alla desa olika typer av texter.

Cygni har idag tecknat avtal med KB om att leverera avancerade systemutvecklingstjänster inom Java, open source och digitala arkiv.

Cygnibloggen

Sök jobb hos oss:

Är du vass på frontend?

Läs mer

Cygni söker skarpa javautvecklare!

Läs mer

Cygni söker sylvassa .NET-utvecklare

Läs mer

Cygni är (som vanligt) Sveriges Bästa Arbetsplats!

Nu har det hänt igen! Cygni har för andra året i rad utsetts till Sveriges Bästa Arbetsplats! Utmärkelsen delas ut av Great Place To Work och baseras på deras världsledande medarbetarundersökning som besvaras av 10 miljoner människor på företag mer än 40 länder

Läs mer

Om oss

Cygni är ett IT-konsultbolag med ett sextiotal anställda som erbjuder expertis inom agil systemutveckling på moderna plattformar.

Läs mer

Jobba på Cygni

I vår rekryteringsprocess är personlighet och konsultmässighet avgörande men vi tillämpar även det som många kallat branschens hårdaste tekniktester. Läs mer om våra konsulter och hur det är att jobba på Cygni.

Läs mer