HemJobba på CygniUppdrag
På Cygni söker vi de uppdrag som du helst vill ha
Som konsult hos oss får du varje år prata igenom vilken riktning du vill utvecklas. Med den informationen som vägledning använder vi vår säljkår för att söka rätt på ditt drömuppdrag.

Kvaliteten på uppdragen kommer alltid attvara en avgörande faktor för din individuella kompetensutveckling. För att kunna garantera så intressanta, utmanande och utvecklande uppdrag som möjligt är vi väldigt måna om att driva vår egen försäljning. Vår säljkår har tillsammans en gedigen teknisk bakgrund och hjälper både dig och våra kunder med att få till den perfekta matchningen för ett uppdrag.

Bland våra kunder finns Sveriges Television, Aftonbladet, Avanza Bank, Com Hem, Expressen, Bisnode och många andra företag som är ledande inom sin bransch.​

Något som skiljer oss från många andra konsultbolag är att vi på konferenser och konsultmöten brukar låta konsulterna prospektera vilka kunder som vår säljorganisation ska bearbeta. Du har dina unika behov så därför brainstormar vi alla tillsammans fram konkreta förslag på nya kunder att bearbeta baserat på bransch, teknik, geografiskt läge, företagskultur osv. Det har fungerat extremt bra och du får jobba på de kunder som du finner mest intressanta!

Är du nästa stjärna?

På Cygni passar du både om du har arbetslivserfarenhet sedan tidigare eller om du är på väg ut i arbetslivet. Om du vill jobba i digitala projekt med branschens bästa konsulter inom frontend, fullstack, mobilt och UX/design hoppas vi att du ansöker via våra jobbannonser nedan, vi söker kontinuerligt efter nya stjärnor!

Läs mer om hur det är att vara frontendutvecklare på CygniLäs mer om hur det är att vara fullstacksutvecklare på CygniLäs mer om hur det är att vara mobilutvecklare på CygniLäs mer om hur vi jobbar med UX och designLäs mer om Cygnis traineeprogram

Träffa några av våra konsulter