HemCygnibloggenCygnis vårkonferens i Champoluc

Cygnis vårkonferens i Champoluc

Förra fredagen började Magnus Jonnerby på Cygni och inledde i sann Cygni-anda med en vårkonferens. Cygnis vårkonferens 2012 gick av stapeln i Champoluc, Italien. Konferensens fokus var att ta fram en handbok för konsultchefer och det resultatet av övningarna kommer att ligga till grund för hur konsultchefer – befintliga och framtida – ska jobba på Cygni.

På Cygni kör vi utvecklingssamtal 1 gång per år och dessa är i full gång. Det är fantastiskt roligt att ringa till kunderna för få feedback – alla är lyriska över den nivå som Cygnikonsulterna håller och vi visar gång på gång att vi är Stockholms bästa IT-konsulter!

Skrivet av

Är du nästa stjärna?

På Cygni passar du både om du har arbetslivserfarenhet sedan tidigare eller om du är på väg ut i arbetslivet. Om du vill jobba i digitala projekt med branschens bästa konsulter inom frontend, fullstack, mobilt och UX/design hoppas vi att du ansöker via våra jobbannonser nedan, vi söker kontinuerligt efter nya stjärnor!

Läs mer om hur det är att vara frontendutvecklare på CygniLäs mer om hur det är att vara fullstacksutvecklare på CygniLäs mer om hur det är att vara mobilutvecklare på CygniLäs mer om hur vi jobbar med UX och designLäs mer om Cygnis traineeprogram

Träffa några av våra konsulter

Cygnibloggen