HemCygnibloggenCygni Virtual Poker Challenge 2014

Cygni Virtual Poker Challenge 2014

I tisdags avgjordes den mycket prestigefyllda tävlingen ”Cygni Virtual Poker Challenge 2014” och en glad KTH-student vid namn Oscar Friberg kammade hem det åtråvärda förstapriset.

Cygni – som nyligen utsågs till Sveriges Bästa Arbetsplats – anordnar för andra gången Cygni Virtual Poker Challenge. Det är en pokerturnering där duktiga programmerare kan tävla i virtuell poker genom att skriva pokerbottar i Java, JavaScript eller .NET. Tävlingen riktar sig till KTH-studenter på D-linjen och i år ställde inte mindre än 16 glada pokerspelare upp.

Glada KTH:are

Vinnande ur striden gick Oscar Friberg som deltog med en grym JavaScript-bot. Oscar krossade det övriga motståndet (flera gånger) och fick ta emot förstapriset som bestod av en iPad Air.

vinnare

Skrivet av

Är du nästa stjärna?

På Cygni passar du både om du har arbetslivserfarenhet sedan tidigare eller om du är på väg ut i arbetslivet. Om du vill jobba i digitala projekt med branschens bästa konsulter inom frontend, fullstack, mobilt och UX/design hoppas vi att du ansöker via våra jobbannonser nedan, vi söker kontinuerligt efter nya stjärnor!

Läs mer om hur det är att vara frontendutvecklare på CygniLäs mer om hur det är att vara fullstacksutvecklare på CygniLäs mer om hur det är att vara mobilutvecklare på CygniLäs mer om hur vi jobbar med UX och designLäs mer om Cygnis traineeprogram

Träffa några av våra konsulter

Cygnibloggen